tiistai 18. helmikuuta 2014

H**vetin hyvin menee

Wärtsilä,Stockmann, Hartwall, Lassila & Tikanoja,Stora Enso, Marimekko, Kesko, Anttila, Renesas Mobile, Nokia,STX Finland Rauma, Metso, Tiimari, Tieto,TeliaSonera, Technip Offshore ja UPM...

Kyyti on kylmää, sanoo Talouselämän uutinen.

Ei mitään hätää, äänestäkää kuten aina ennenkin. Käteinen lupasi, ettei sopeuttamista lykätä.

Mikään ei piristä taloutta niin kuin reippaat veronkorotukset.

Valitettavasti toisten rahat loppuvat aikanaan, tai eivät riitä; ei, vaikka käytössä olisi 100 prosentin veroaste.

Tämä sosialistinen järjestelmä nyt vain on sellainen.

Jos sinulla on mahdollisuus työllistyä muissa maissa, tee se.

(Ei koske virkakyöstejä, koska "työllisten määrä kasvoi julkisella sektorilla ja väheni yksityisellä sektorilla edellisvuoden joulukuuhun verrattuna")

Jos olet kyösti, pistä silmät kiinni ja huuda kovaa, kyllä se liksa tulee vielä ensi kuussakin.

Microsoft PowerPoint - Verolinjaus kuvat [Vain luku]

4 kommenttia:

 1. Hieman kiinnostaisi alkaa virkakyöstiksi. Hankittuasi muodollisen koulutuksen työpaikka olisi yksityistä puolta varmempi ilman yt-neuvotteluja, ei tulosvastuuta, jos nukuttaa aamulla niin siitä vain ilmoittaudut sairaaksi. Vähäisempi paine tehdä ylitöitä. Palkkaerokin on viime vuosina kaventunut julkisen ja yksityisen puolen välillä.

  Ihan tosissaan, kyllä veroilla saadaan jotain hyvääkin (kaikenasteinen koulutus ja terveydenhoito tärkeimpinä) mutta julkisen puolen paperinpyörittelijöistä Juttakin saisi säästöjä siihen velkaantumisen taittamiseen.

  VastaaPoista
 2. Itsekin haaveilen kyöstin elämästä. Olen ajoittain katsellut Helsingin kaupungin duuneja. Etenkin puisto-osasto kiinnostaa. Ei minulla mitään osaamista ole sille alalle mutta porukkaa siellä tuntuisi olevan aivan helvetisti.

  Ei kai kukaan vakavissaan mitään nollaverotusta aja. Tietty määrä ryöstöä on ihan ok "yhteisen hyvän nimissä. Yhteisöllisyys on hieno asia, yksi hienoimpia. Mutta ei se tarkoita sitä että käytännössä puolet liksasta katoaa jonnekin ja homma ei silti pelitä.

  VastaaPoista
 3. Yhteisöllisyys on hieno asia, yksi hienoimpia.

  Todellakin.

  Minua aina ajoittain häiritsee liberaalien tietynlainen ehdottomuus ja teoreettisuus. Siitä näkemyksestä, että kun joku asia on oikeudenmukainen esimerkiksi liberalismin periaatteiden kautta tarkasteltuna, pidetään sitten kiinni maailman tappiin asti vaikka helvetti jäätyisi. Minusta vain on pohjattoman epärealistista olettaa, että ihmisten seassa eläminen ja yhteistyön tekeminen voisi olla ilmaista, siis että maksaisit vain ja ainoastaan omat kulusi. Yhteisöllisyydestä kannattaa vähän maksaakin.

  VastaaPoista
 4. Kaikkein köyhimmiltä viimeisenkin pois ottaminen, esimerkiksi tasaveron muodossa, jakaisi tämän kansan kahtia tavalla, jota en halua nähdä.

  VastaaPoista