maanantai 16. toukokuuta 2016

Fihadismin järjettömyys yhdessä kuvassa
pari sanaa tämä vaatii. Fihadistit ja trikookiitäjät ovat selvästi täyttä ymmärrystä vailla.

10 kommenttia:

 1. Buahahahaaaaa!
  Vitun trikoopellet.

  Ei mulla muuta. Sori siitä.

  VastaaPoista
 2. http://www.hs.fi/kaupunki/a1463458074537

  Mitähän tuolla kapungin hallinnossa on tapahtunut? Jotkut vanhat virkamiehet jääneet eläkkeelle ja nyt nuoret vihapiirakanpurijat päättävät kaikesta? Varmaan ihan hillitön suksee tuollainen puisto parkkiruudussa. Oikeasti nykyään ei edes kannata ajatella kaikkea mitä voi tapahtua, koska se voi hyvin toteutua. Osmohan on sitä mieltä, että parkkipaikka maksaa 50000, joten parkkipuistonhan pitäisi maksaa yli neljä tonttua kuussa.

  VastaaPoista
 3. kiitos kommentista. Cheek: "Kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginvaltuutettu Hannu Oskalan (vihr.) Parklet-toimintaa koskevan aloitteen viime syksynä. Idea tuli kokeiluun tuli Yhdysvalloista"

  nuff said.
  valta on vaihtumassa. eläköityneiden ja hyytyneiden kyöstien tilalle viherväki nostaa omia kavereiteen, aitoja gai´isteja.
  vegaaniruokakin pakotettuna muille on uhri Gaialle.
  maksajina me muut.
  autoon kiteytyy kaikki se pahuus mitä Gaian palvojat maan päällä ja taivaissa näkevät.

  VastaaPoista
 4. Taitaa Soinikin lukea sinun blogiasi:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051821583590_uu.shtml

  "Haastetaan fillarikommunismi, pakolliset kasvisruokapäivät, tarpeettomat kaupunkibulevardit, tuhoisat tietullit..."

  Kyllähän yämä on hulluutta pahimmillaan. Mukavahan se on parantaa maailmaa veronmaksajien rahoilla..

  -Reissumies-

  VastaaPoista
 5. Kävin hiljakkoin Hesassa (sen ainoan kerran vuodessa) autolla ja mieleeni tuli että liikennettä ruuhkautetaan tahallisesti jotta voidaan saada peruste ruuhkamaksuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Becker, liikennettä tullaan vielä haittaamaan kovalla kädellä. Olethan kuullut kaupunkibulevardista?

   Sen jälkeen, kun edellisen kerran kommentoin tähän blogiin, Helsingin päiväkodit pakotetaan sittenkin tarjoamaan vegaaniruokaa pilteille. Suuri voitto Gaian palvojille.

   Gai'istit eivät tosin tajua ironiaa, joka tämän blogin kuvaan sisältyy. Heille asia on niin kuolemanvakava, että huumori tai itseironia on mahdotonta.

   Poista
  2. Juuri näin. Tuo valokuva kiteyttää koko gais´imin järjettömyyden. Jos ei pientä vesisadetta kestä keskellä kesää, on järjetöntä vaatia tällaisia verenpunaisia kaistoja ympärivuotisiksi ja muiden kustannettaviksi.

   Aikuinen ihminen kulkee autolla, köyhä fillarilla.

   Poista
 6. Helppo ratkaisu voisi tässäkohtaa olla ilkivalta. Paketti perus toimisto nastoja ei paljon maksa, riittää moneen kertaan ja niitä voi sopivasti ripotella huomaamattomasti pultun lahkeesta muka katua ylittäessä tuohon kaistalle. Oikein radikaaliksi kun vetää, niin sitähän voisi jopa oikein ajella mankelilla pultut nastoja vuotaen ja kukaan ei kahta kertaa katsoisi.

  Suomalainen poliisi toimii maineensa mukaisesti ja alkaa suurilla resulsseilla etsimään nastoittajaa oikeiden töidensä sijaan, joka sekin on vain positiivinen juttu, niiden ollessa pois jahtaamasta autoilijoita ja nastoittaja on jo siirtynyt toiselle "baanalle". Samaan aikaan huhujen levitessä lopettavat pyöräilijät baanojen käytön, joilloin tyjät baanat muuttuvat entistä naurettavimmiksi.

  Yleensä olen vastaan tälläistä toimintaa, mutta raja se on kaikilla ja nyt se raja on alkanut tulla vastaan. Tosiaan suositelen ajelemaan toista reittiä mankelilla ensiviikosta, jos ei siis halua tehdä kummiremonttia.

  VastaaPoista
 7. Olisihan tuohon voinut samaan konkurssiin laittaa pyöräilytunnelin. Onhan niillä se hiihtotunnelikin. Ei olisi paljon kelit haitannut avajaisia.

  VastaaPoista
 8. Fihadismi ei saanut tuulta purjeisiin Tamperseella:
  https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000006141065.html

  VastaaPoista