tiistai 7. tammikuuta 2014

Gaian jihadisti eli gai´isti

Kirjoitin jokin aika sitten Helsingin muuttamisesta nukkumalähiöksi (Kaupunki ei ole vihreä nukkumalähiö). Toiston ollessa opintojen varsinainen äiti, on mukava huomata, että asia on päässyt lehtiotsikoksi Uudessa Suomessa (sivumennen sanoen lehden nimessä on jotain irvokkaan edistyksellistä). Ja ei, en luule, että yksikään toimittaja on tätä blogia lukenut.

Vihreiden suur-smurfit nuorine oppipoikineen tietenkin haluaisivat tyhjentää kaupungin "riistokapitalismista" eli käytännössä kaikesta inhimillisestä kaupankäynnistä paitsi luomupuodista, joka varmaan sijoitettaisiin energiatehokkaasti keskelle kaikkea, jonnekin kuihtuvan Stockan nurkille. Pientä liioittelua toki tässä, mutta osataan sama peli toisellakin puolella. Stockakin voi osaltaan kiittää vihreitä äänestäjiä. Automarketit vetävät porukkaa yhä enemmän ja enemmän kehäteiden varrelle. Keskusta taantuu ja se muuttuu sanalla sanoen vihreäksi.

Nähtävästi ja eri huhujen mukaan useampikin Vihreä Guru asuu Katajanokalla. Se onkin elämästä vieraantuneille ja usein koskaan töissä käymättömille "Gaian tulkeille" mainion kuollut mesta. Katajanokka on kuin Mäntsälä tai mikä vaan Suomen kunta Helsingin ulkopuolelle: paras puoli on, että sieltä pääsee pois. Mitään syytä ei Katajanokallekaan ole mennä. Paikassa on kai tätä nykyä yksi S-mafian kuppila ("oliko poonuskorttia?", kuten sinultakin varmaan usein kysytään) ja pari ison ketjun ruokapaikkaa, muutama hauska jugend-talo Vyökadulla ja Laivastokadulla sekä tolkuttomasti rumia kasaribunkkereita ja jokunen ihan aito neukku-henkeen rakennettu 70-luvun kerrostalo. Siinäpä se. En ole käynyt alueella jalkaisin vuosiin. Vielä kun heivaisivat Vikingin terminaalin veks sieltä, niin Vihreät saisivat unelmiensa kuolleen lähiön.

Kaupunginhallitus käsittelee rakennuskiellon äänestyksessä huomenna: en odota ihmeitä.

Vihreiden harhaisissa utopioissa ja Pyhässä Sodassa länsimaista elämäntapaa vastaan "asuntopula" ratkaistaan tunkemalla koko Suomi Helsinkiin betonibunkkereihin. Tätä edistääkseen gai´istit tarvitsevat rajoituksia yksityiselle, autoon perustuvalle liikkumiselle, jolloin kehä sulkeutuu ja ihmisten on pakko muuttaa Helsinkiin mikä kertoo Vihreille vain oman aatteen ylivoimaisuudesta.

Oikea ratkaisu on itsenäisen liikkumisen helpottaminen rakentamalla kunnollisia teitä, helpottamalla pysäköintiä Helsingissä, poistamalla autovero ja mielellään polttoaineverokin. Ensimmäinen korjaava liike on bussikaistojen lopettaminen. Siitä se lähtee. Oikeastaan jo sillä kaikenlaiset hetkelliset "ruuhkat", mikä Helsingissä tarkoittaa kahtatoista autoa jonossa, loppuvat.

Alla kuva jonkun vihreän blogista aikoinaan. Otsikkona oli "ruuhkaa Mechelininkadulla".


Ja jo vain helpotttaisi "asuntopula", kun ihmiset pystyvät itse päättämään missä asuvat ja voivat liikkua omilla ehdoillaan omaan tahtiinsa.

On myös hyvä muistaa, että Vihreä Eliitti ei aidosti ole kiinnostunut "ympäristöasioista", "luonnosta" tai yhtään kenenkään muun oikeuksista kuin omistaan. Eniten kiinnostaa muiden rahat ja oikeus päättää muiden elämästä. Muutama aidosti Gaiasta kiinnostunut niin sanottu hyödyllinen idiootti toki tarvitaan mukaan hörhöilemään luontojärjestöön ja muuhun kivaan kumisaapas-tason toimintaan villamyssy päässä.

Nesteen hallitukseen lienee sosialistien kesken yhtä kova tunku kuin ministeri-Volkkarin takapenkille. Palkkiot maittavat varmasti jatkossakin. Ja jos joku näkeekin tässä jonkin epäloogisuuden, on asia helppo kuitata legendaarisella vastauksella:

se nyt vaan on helpompi vaikuttaa asioihin sisäpuolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti