maanantai 20. tammikuuta 2014

Suomi-meininkiä

Asuntokauppa hyytyy, autojen riistoverotus toi tavallaan toivotun tuloksen (kunpa ihmiset lopettaisivat ostamisen kokonaan), alkoholiasiat sekoillaan päin mäntyä ja muita puita ja rahaa riittää ostaa vanhoja romuja saksalaisilta sekä autoilijoiden kyttäystä tehostetaan miljoonilla euroilla.

Sanoisinpa näin maanantain kunniaksi, että ilmassa on aitoa Suomi-meiningin tuntua.

Taattua ryssimistä jo vuodesta.... no, kuka tietää, niin kertokoon.

4 kommenttia:

 1. Vai pitäisikö sanoa, että sosialisointia jo vuodesta 1903? Väritettynä ja maustettuna vas/vihreällä katkeruudella...

  VastaaPoista
 2. Aivan. Voi se olla tavallaan ollut täällä "aina". Katkeruus, kateus, viha, kyräily.... Kansanperinnettä sekin.

  Kunpa joku vain selittäisi minulle miksi suomalaiset vuosikymmenestä toiseen valitsevat itselleen uudet kurittajat ja sitten taas valittavat kun tulee keppiä.

  Miltton, vai oliko KT, totesi että orjuuden perverssein muoto on, kun joudut omalla työlläsi ylläpitämään vankikoppisi. Se jotenkin pätee mielestäni jopa tähän maahankin.

  Mutta ei vaivuta epätoivoon. päinvastoin.
  tästä pääsee enää ylöspäin!

  VastaaPoista
 3. "miksi suomalaiset vuosikymmenestä toiseen valitsevat itselleen uudet kurittajat ja sitten taas valittavat kun tulee keppiä."

  Ehdollinen demokratia? Äänestysoikeus vain niille, jotka tuottavat verorahaa tai muuta lisäarvoa yhteiskunnalle. Muinoinhan näin ymmärtääkseni oli.

  Aika raju keino (joka ei varmasti tule menemään läpi ennen kuin nykyiselle lystille ei enää löydy rahoittajia) mutta ei näinkään voi jatkua loputtomiin.

  VastaaPoista
 4. Saattaisi toimia mutta näillä näkymin vaatii kyllä toteutuakseen uudet ihmiset. Nykyisistä suurin osa hyötyy tästä touhusta ja voi äänestää itselleen tasaisin väliajoin uusia etuuksia.

  VastaaPoista