sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Maaseutudemarin sdp-visiot

Kuten olen jo useita kertoja maininnut, ei Suomessa ole muita kuin erilaisia sosiaalidemokraattisia puolueita.

Hauskan esimerkin tästä tarjoaa tällä kertaa Keskustapuolueen nuorisopuupääjaoksen toimija, jonka nimi jää tarkoituksella tässä mainitsematta. Blogissaan hän on visioinut verotusta ja tarkemmin sitä, kuinka köyhyys poistetaan.
Osana kokonaisvaltaista verotuksen uudistamista tulisi pohtia siirtymistä neljän arvonlisäverokannan malliin. Tässä mallissa esimerkiksi ruoka, lääkkeet ja joukkoliikenne olisivat luokassa 0%; palvelut ja media luokassa 10%, yleinen alv. noin 26% ja ylellisyystuotteet noin 36%.

On suorastaan surullista, ettei "ylellisyystuotteita" tarkemmin eritellä. Mainitaan vain "huvipurret, timantit ja muut tällaiset täysin turhat hyödykkeet". Todennäköisesti samaan settiin kuuluu lämmin vesi ja ympärivuorokautinen sähkönsaantikin. Vasemmistolaisen mielestä jokaisen olisi suotavaa olla tytyväinen siihen leipäpalaseen, jonka valtio viitsii antaa. Sunnuntaisin saatte sitten kinkkusiivun siihen päälle ja voitte järsiä sitä kylmässä ja ahtaassa betonibunkkerissa radanvarsilähiössä. Puoluepomo ajaa siitä ohi illalliselle ja vilkuttaa ikkunasta jos muistaa.

Maalaisliitonkin vaalimainos on valitettavasti vanhentunut.

maa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ketä demaria sinä äänestät ensi vuonna?

2 kommenttia:

  1. On tää menny aivan hulluksi. Toivottavasti Suomi menis konkurssiin niin saatais uus alku.

    VastaaPoista
  2. Hullua touhua kertakaikkiaan.Kyllähän tätä vauhtia konkka on edessä mutta kauankohan velaksi voi elää....
    joutuuko tätä seuraamaan näyttöruudun takaa vielä vuosikymmeniä?

    VastaaPoista