perjantai 31. tammikuuta 2014

Lyhyitä havaintoja

Tänään tuli radiosta jokin ohjelma, jossa haastateltiin tyyppiä, joka on tehnyt Irwin Goodmanista musiikkinäytelmän. Kanava oli YLEn taattua tuotantoa. Naistoimittaja jututti näytelmäkirjoittajaa Irwinistä ja kysäisi jossain vaiheessa suunnilleen, että "oliko Irwin ensimmäinen perussuomalainen herravihassaan?"

Taattua YLEä! Kuvittelin hetken tuon verorahoilla pakolla elätettävän mammutin auditorion, johon kaikki rapiat 3000 "työntekijää" ovat kokoontuneet ja hiljaisuuden vallitessa joku raukkaparka sanoisi vaisusti, mutta kaikkien kuullen, "olen persu"....

Eipä silti; samanlainen demaripuolue persut ovat kuin muutkin.

Todettakoon kuitenkin, että Sampo Terhon kirjoitus alkoholista ja holhouksesta on tiukkaa ja täyttä asiaa.
Sitä voi terveyssyistä olla herkuttelematta ja juomatta koko ikänsä. Siitä tosin ei ole takeita että elinaika pitenee, mutta ainakin aika tuntuu pidemmältä.”

Jonkin verran kuppia kumonneena sanoisin, että näinhän se asia on.

Kippis sille! Verovapaata - tottakai.

2 kommenttia:

  1. "samanlainen demaripuolue persut ovat kuin muutkin."

    Liberaalit (eli ihmisen synnynnäiseen hyvään uskovat) jäävät aina marginaaliin samasta syystä kuin kommunistitkin; aatteen palo ajaa toiminnan edelle. Mies on mielummin naimassa kuin oikeassa. Haha!

    VastaaPoista
  2. En ehkä täysin ymmärtänyt pointtiasi, mutta kiitos kuitenkin kommentista.

    Kommareilla menee minusta ihan hyvin nykyään. Enkä tarkoita nyt jäsenkirjakommareita. Oli miten oli, siinä porukassa ihmisviha on kantava voima.

    VastaaPoista