lauantai 4. tammikuuta 2014

Suomi suunnittelee omaa alkemiapaneelia

Suomi aikoo perustaa kansallisen alkemiapaneelin.

Siitä on hahmoteltu asiantuntijaryhmää, joka kokoaisi tietoa alkemiasta kullan valmistamisen taustaksi. Paneeli ei tee omaa tutkimusta.

Paneelin on tarkoitus koostua eri tieteenalojen asiantuntijoista. Edustettuina olisivat muun muassa luonnontieteet, taloustieteet, teknologia ja kansainvälinen politiikka.

- Lukumääräisesti paneeli ei voi olla kovin laaja, sillä se hankaloittaisi ryhmän työskentelyä. On myös mahdollista, että paneelin kokoonpano vaihtelee työvaiheen mukaan, sanoo alkemistikyösti Jack Pavunvarsi Oikeaoppisuuden ja Aukottoman Totuuden ministeriöstä (OATM).

Alkemiapaneelin valmistelu on alkanut ministeriössä, ja toiminta on tarkoitus saada alkuun syksyn aikana.

Varsin tehokas ja aivan liian tuntematon, hieman vastaava paneeli meillä jo onkin Suomen Turuus. Voi vain kuvitella miten raskasta ja haastavaa on olla....... tulevaisuuskyösti.

Hommahan on rankkaa: projekteja pyörii, kahvitilaus on saatava varmasti perille tässäkin kuussa ja pullat tilattava ajoissa. Tulevaisuudesta kun ei tiedä varmaksi ja omaa leipomoa ei talossa ole.

Tutkimuksia oli käynnissä vuonna 2012 peräti 70 erilaista. Ei haittaa, ettei niistä kukaan ole kuullut - eikä kuule.

Paperia kuluu varmasti paljon, mikä on hyvä, sillä se lisää hieman oikeaakin työtä jossain päin maapalloa.

Henkilötyövuosia tehtiin vuonna 2012 yhteensä 52 ja touhun ollessa, sanoisinko "varsin haastavaa", ei tästäkään kioskista todennäköisesti olla ihan ensimmäisenä leikkaamassa määrärahoja.

Nimettömänä pysyttelevä tulevaisuuskyösti suostui pitkän suostuttelun jälkeen vuotamaan blogiini yhden kuvan, jonka hahmotteluun tutkimusryhmän jäsenet käyttivät koko viime toukokuun. Kesä-, heinä- ja elokuu meni kuulemma pohtiessa, miten tieto ilmoitetaan maksupuolella olevilla kansalaisille ja pitihän ne viiden viikon lomatkin johonkin väliin tunkea koko porukalle. Syyskuussa, tarkemmin siellä loppupuolella, päätettiin sitten, ettei kuvaa julkaista, koska sen antama kuva Jutan ja Jyrkin luotsaamasta valtiosta lähitulevaisuudessa saattaisi järkyttää herkimpiä katsojia. Kaiken lisäksi kuvassa etummaisena menevän kaverin vaatteista tuli väärän värisiä.

" Me tehrään ensi keväänä uusi kuva", toteaa nimettömänä pysyttelevä tutkijamme.

Tässä se nyt kuitenkin on:

Kuva

Jatkuvasti nousevat verot - mitä kaikkea ihanaa niillä saakaan jatkuvasti lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti