keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Työtä tarjolla

Nyt kaikki hakemaan. Liksaa saa alkuunsa rapiat 4200 euroa kuussa eikä erityisiä pääsyvaatimuksia ole.

Työ pitää sisällään muun muassa asiakaspalvelua. Ja eikun hakemaan!

Jos sattumalta kuulut johonkin vähemmistöön, ja kukapa meistä ei kuuluisi, on se vain hyvä juttu ja tekee juuri Sinusta tavallista suomi-urpoa tasa-arvoisemman hakijan.

Onnea työnhakuun!

5 kommenttia:

 1. Nyt kaikki vasenkätiset, punatukkaiset turkulaiset töitä hakemaan! Hetkenne on koittanut!

  VastaaPoista
 2. Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys vähemmistövaltuutetun toimialaan liittyviin kysymyksiin ja kokemus ulkomaalaisoikeuden soveltamisesta sekä etnisen syrjinnän arvioinnista.

  Eli valmiiksi sijattu paikka jollekin tehtävään valmiiksi katsotulle hakijalle. Masentavaa.

  VastaaPoista
 3. Kuinkakohan paljon vähemmistövaltuutetun, syrjintälautakunnan ja muiden pellevirastojen tyhjäntoimittajien palkkoihin menee rahaa vuosittain, se summa olisi mielenkiintoista tietää.

  VastaaPoista
 4. Summat joilla näitä virastoja pyöritetään on miljoonissa...
  Huvittaa että täällä naureskellaan italian kyöstien luksusautoille ja samaan aikaan nostellaan tuhansien eurojen liksoja jostain esittely- ja asiakaspalveluduuneista koska on hauskaa nostaa omia kavereita järjestöistä ja puolueista.
  hyi h**vetti mitä touhua.

  VastaaPoista
 5. Kyl se olis mukava "tehdä" töitä tuon kokoisella palakalla. Nyt joutuu oikeasti ahkeroimaan ja käpälään jää se 1300e/kk netto. Asuntolaina ja ihan tavalliset arkimenot pitää huolen ettei perheellisellä sijoitusongelmia ole. No, itseppä olen ollut ääliö kun en ole nuorena lähtenyt perseenuolentalinjalle.

  VastaaPoista