perjantai 11. huhtikuuta 2014

Paineessa

Jo piti taas kaikki nähdä ja kokea. EU pakottaa autonrenkaisiin paineanturit.

Kustannus anturia kohti on Ylen mukaan keskimäärin noin 80 euroa, eli rengassarjaa kohti 320 euroa.

Saa nähdä miten meidän, maailman ehkäpä vanhimmilla ruostepurkeilla ajelevien, ryöstöverotettujen wannabe-demarien nyt käy.

Minulla muuten jäi vähän rahaa tilille ja kohta on palkkapäivä. Minne voin maksaa tuon ylijäämän? Valtion rahaahan se on. Anteeksi, etten palauttanut sitä. Sain vissiin liikaa "tukea" viime kuussa.

Normipäivä, tänäänkin. Ei mulla mitään erikoista...

4 kommenttia:

 1. Rosmo Soinninvaaran mukaan parkkipaikka maksaa kaupungissa 50000 euroa eli siti kar klupi on saanut paikat ilmaiseksi eikä maksanut niistä 5:ttä miljoonaa. Nyt kuitenkin tulee itku ja hampasten kiristys kun pitäisi maksaa asukaspysäköintilätkästä 370 vuodessa. Eli yritykselle yritystunnus. 5 miljoonaa miinus 37000 on silti aika hyvä diili.

  Tuossa linkissä on huumoria: http://www.hs.fi/kaupunki/City+Car+Club+teki+j%C3%A4ttitappion+viime+vuonna/a1397100049210

  "Helsingin Fredrikinkadulla asuvaa Pirkko Ursinia ei haittaa, että yhteiskäyttöautot vievät asukaspysäköintipaikkoja. "Ei ole minua häirinnyt yhtään. _Meillä_on_omalle_ utolle_paikka_pihassa", Ursin sanoo."

  Miten tulee mieleen, että miksi ne eivät syö leivoksia...

  Miksi siti kar klupi ei mene konkkaan, jos tappiota tulee jatkuvasti?

  VastaaPoista
 2. Ja kaiken huipuksi tämä:

  "Anturit tulee tarkastaa kerran vuodessa, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia"

  Eli paitsi että tulee iso kertamaksu renkaiden hankinnan yhteydessä, noista tarkistuksista tulee jatkuva kuluerä (rengasliikkeet varmasti kyynelsilmin joutuvat ottamaan maksun vuosittaisesta tarkistuksesta) ja vaiva.

  Jälleen yksi esimerkki siitä miten kansalaisten elintaso kurjistetaan lainsäädännöllä pakottamalla heidät maksamaan asioista joita eivät halua. Näitä ei voi perustella edes "hyvinvointivaltion säilyttämisellä", kun rahat eivät mene sosialistisen valtion pyörittämiseen vaan suoraan yksityisille firmoille.

  Tämä ei vetele. Suomen on erottava EU:sta. Jos tämä ei ole realistinen vaihtoehto, osan Suomea (mieluummin se osa jolla minä asun) on erottava Suomesta ja perustettava kokonaan uusi EU:hun kuulumaton valtio.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista. City Car Club on vitsi. Eihän se nurin mene kun viherkaupunki pumppaa sinne rahaa joko hölmöyttään tai kuten epäilen, että siellä on jotain viherjengiä mukana.
  http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-autoklubi-ohituskaistalla

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/11/22/masokistinen-ekobisnes

  Kyseessä on veroeurojen siirto kannattamattomalle firmalle. Maailmaa kai siinä pelastetaan, tai muuta hölmöilyä.

  Rosmo Soidinvaara on kertakaikkiaan niin pihalla kaikesta mitä autoiluun ja liikkumiseen tulee, koskee myös parkkipaikkoja, etten vieläkään käsitä miten jollekin on voitu antaa niin paljon valtaa haitata muiden ihmisten elämää Helsingissä ja lopulta koko Suomessa.

  VastaaPoista
 4. Juuri näin, Hannuko.
  Tämä hulluus on pysäytettävä. Tehokkain keino siinä on kun jengi lopettaa maksamisen ja sitä kautta järjestelmän tukemisen.
  Pienikin liike on tärkeä mistä esimerkkinä ns. viinaralli.
  isomman esimerkin antaa Waalruus.

  EU:n piti olla hyvää ja kaunista mutta paskaa sieltä taisi tulla.

  VastaaPoista