perjantai 4. huhtikuuta 2014

Suomi ykkösenä

Suomihan on maailman paras maa. Jos toista mieltä olet, muuta pois täältä. Ei täällä ole pakko asua.

Parhaudella on hintansa, minkä varmaan palkkapäivänä moni on jo huomannut. Toki sen huomaa ihan arjessakin: autokaupoilla, viinakaupassa ja baarissa ja ruokakaupassa; surkeassa tieverkostossa, joka huononee entisestään. Nimittäin Euroopan komission julkaiseman talousennusteen mukaan Suomen kokonaisveroaste tulee olemaan vuonna 2014 kärkisijalla verrattuna kaikkiin 27 EU -jäsenvaltioon.

Onnea, suomalainen äänestäjä! Äänestämättä jättäneillekin pienet onnittelut, koska maksupuolellahan tässä ollaan itse kukin tai ainakin suurin osa.

Nopea neuvo Suomi-faneille: parantaaksesi mahdollisuuksia tässä sirkuksessa pyri töihin julkiselle (kuntaan mielellään) ja liity puolueeseen aktiiviseksi jäseneksi. Pelkkä jäsenkirja-jäsenyys ei nyt riitä. Aloita SDP:stä, ja jos sieltä ei "irtoa", kokeile Kokoomusta tai mikäli olet helsinkiläinen, siirry suoraan Virheisiin. Selvitä kotikuntaasi pyörittävä puolue ja mene kyynärpäätaktiikalla sisään kehään.

Jos joudut vielä ajamaan täällä autolla, suosittelen hankkimaan vuosituhannen alun japanilaisen maasturin jo nyt. 

Suattaapi olla niiden hinnoissa jopa nousua lähivuosina. Hyvä työkone on aina kovaa valuuttaa

Se jaksaa kantaa isommankin viinalastin Virosta ilman pelkoa tulli-smurffin kyttäämästä ylikuormasta.

Maailman suurin julkinen sektori on kaunis asia: kippis sille.

 

Kuva

 

7 kommenttia:

  1. Tuo viheriöhin liittyminen ei toimi ellei ole vähintään ½hannu. Heteromiehellä ei ole sijaa.

    VastaaPoista
  2. Hullu paikka tämä Suomi todellakin on verotuksen vinkkelistä katsottuna, mutta moni paikka on kokonaisuus huomioon ottaen vielä hullumpi.

    VastaaPoista
  3. Hullut mestat Top 3: 1. Suomi 2. Suomi 3. Suomi. Joka muuta väittää on irti todellisuudesta. Saatana.

    VastaaPoista
  4. Heh heh....
    Ja pika-vippi Käteinen kantoi vastuuta ja läks lätkimään.
    Fiksu kaveri. Pumppasi kassan tyhjiin ja poistui paikalta.

    muut jää maksamaan.

    VastaaPoista
  5. Kyllä, tyypillistä, kaikkein "rehellisimmät" "vastuunkantajat" on jo lähteneet. Juoppo-Arhis ja Käteinen. Ja kun oikea vastuunkannon aika koittaa ei jäljellä varmaan enää ole kuin Päivi Räsänen jonka syysksi kaikki pistetään. Voipi olla että Harri Pottanenkin on jäljella mutta ei RKP:llä ole mitään hätään kun heillä vähemmistön tuoma absoluuttinen syytesuoja. Jote so what. Widduix menee kaikki mutta menköön. Ehkä on parempi itsekkin jättää tämä mätänevä ja tuhoutuva yhteiskuntaraunio kiihko-ääri-faantikoille vihreille ja lähteä Nallen perässä ruåttiin. Siellä sentään aidosti suvaitaan kaikkia.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentista.
    Minusta alkaa tuntua että Ruotsi on suvainnut itsensä tuhoon. Ei silti, voisin itsekin kuvitella asuvani siellä. Nättejä pikkukaupunkeja, ei autoveroa, lyhyt matka keski-eurooppaan....

    VastaaPoista