lauantai 26. huhtikuuta 2014

Roskaväen sekoilut

En ole koskaan ymmärtänyt anarkisteja. Enkä usko, että ymmärränkään.

Oli miten oli, tämä joukko, josta käytän tässä nimeä roskasakki, haittasi eilen Helsingin liikennettä alkuillasta.

Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä joukkio tai heidän politrukkinsa haluavat. Käsittääkseni anarkistit eivät kaipaa valtiota, mutta samaan aikaan mesoavat itselleen lisää tukia ja vastustavat kaikenlaisten tukien leikkaamista. Lienevätkö sitten niitä kiljupunkkareita tai toimeentulotukianarkisteja, vaikea sanoa.

Koska tiedän, että tätä hörhöjoukkio korpeaa suunnattomasti kaikki mikä liittyy Amerikkaan, on aivan pakko todeta, että Amerikassa ihmishenki on arvokkaampi kuin Suomessa. Mietipä sitä, kiljupöhnäpunkkari-takkutukka.

Suomessa ihmishengen hinta on näinä aikoina noin 1 918 809 euroa, eikä sen riistämisestä saa kuin muutaman vuoden vankeutta ja perus pahoinpitelystä ei sitäkään; ja itsensä tai toisen suojelusta voimaa käyttäen saa todennäköisesti rangaistuksen. Vankilaankin on kodin puolustamisesta tässä maassa jouduttu.

Amerikassa ihmishengen hinta on 6,1 miljoonaa dollaria (rapiat nelisen miljoonaa euroa) ja sen riistämisestä saa ihan eri tavalla vankeutta ja toisen tai oman hengen suojelemisesta kai harvoin rangaistaan. 

Anarkisteille haluankin sanoa: Jos ei kelpaa, muuta Pohjois-Koreaan. Juurikaan Suomea lähemmäs paratiisianne ette Euroopassa pääse.

Ja kiljuhan on aivan hirveän makuinen juoma. Mutta eipä teillä rahat muuhun riitä. Kiitos unelmavaltionne, alkavat minun euroni olla jo aika vähissä.

Jos minä lähden Amerikkaan ja kiljuanarkisti Pohjois-Koreaan, niin veikkaukseni on, että toista harmittaa paikan päällä enemmän kuin toista.

 

2 kommenttia:

  1. Minä ymmärrän anarkisteja hyvinkin. Kyseessä naiivi ja ei-niin-loppuun-asti ajateltu versio libertarismista. He ovat lujasti töitä tekeviä ihmisiä, jotka arvostavat perhettä ja ihmissuhteita, sekä halveksuvat kaikkia valtion almuja.

    Kun he kasvavat aikuisiksi ja miettivät vähän tarkemmin miten maailma toimii, heistä tulee myös libertaareja.

    En kylläkään tiedä mitä tekemistä kännissä ölisevillä laiskoilla sosialisteilla on anarkismin kanssa. Todellinen anarkisti olisi osoittamassa mieltään valtion tulonsiirtoja vastaan.

    VastaaPoista
  2. Totta, hannuko. Ehkä nykymuotoinen anarkisti onkin lapsen tasolle jäänyt mahdollinen libertaari.

    VastaaPoista