perjantai 22. maaliskuuta 2013

Helsingin Totuus ja fillari-Teppo

Vihreiden pää-äänenkannattajana ajoittain toimiva Helsingin Sanomat ja lehden oman poliittisen ideologiansa julistamiseen jostain syystä saanut toimittaja-fillariaktiivi Teppo Moisio jatkavat taistoaan. Vuorossa on jo toinen osa tällä viikolla. Ensimmäinen osa julkaistiin eilen.

Vihreällä matematiikalla laskettuna maailma on taatusti erilainen ja suurilta osin karmea paikka täynnä vaaroja, joihin vain vihreillä on ratkaisu, jonka maksumies on suurin syntinen eli autolla ajeva ihminen.

Herkimpiä ihmisiä saattaa yllättää artikkeliin sanansa sanoneen Q-Park Oy:n markkinointipäällikkö Marek Darkowskin mielipide:  "Asukaspaikka on nykyisellään liian halpa". Marekilla ei ole tässä omaa pysäköintiluolaa maanalla millään tapaa. Vihreät auttavat Marekinkin paremmilla vuosiansioille.

Viherpuolueita äänestäneiden kannattaakin olla tyytyväisiä: sitä saa mitä tilaa.

Huumoripalana fillariporukan yksi suurimmista kriiseistä eli Runeberginkadun ylitse- ja ympäripääsemätön lumikasa. En todella tiedä miten herrasväki mankeleineen tämän esteen pääsi kiertämään.  Ehkä kaupungin aura-auto tuli hälytysajona paikalle ja poisti esteen. Ottakaa ne vihreät lasit silmiltä hetkeksi ja laskeutuu tänne tavallisten ihmisten joukkoon.

runa120107-1024x683

3 kommenttia:

 1. On vi77u avuttomuus noussut sfääreihin että joku Oto Kivekäs lähestyy rakennusvirasto tuon lumikasan tähden ja vetoaa johonkin lakipykälään. Onko ihmisellä mitään itsekunnioitusta jos on valmis nöyryyttämään itseään tuolla tavalla. *tana mitä hulluja.

  VastaaPoista
 2. Otolla on hivenen ***** päässä. Herra isoherra soittanut varmaan pää punaisena ja vaatinut tuon valtavan kasan poistoa.
  Julma kasa, en todella tiedä miten pääsisin Ruuneperiä etenemään jos tuommoinen osuisi kohdalle.

  VastaaPoista
 3. [...] talviset ongelmat ovat käsittämättömän suuria. Niistä ei pääse yli eikä ympäri vaan paikalle on soitettava sankka pelastajien [...]

  VastaaPoista