keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Demari voittaa aina

Suomi on merkillinen maa. Täällä ei nimittäin ole muita puolueita kuin demarit. On erilaisia demareita: vihreitä demareita, sinisiä demareita, punaisia demareita, jeesusdemareita, perusdemareita, suomidemareita. On niitä varmaan joitakin muitakin.

Ai mistäkö demarin tunnistaa? No tästä: kiristetään verotusta.

Äänestämisen olen itse jo lopettanut. Ei ole syytä aloittaa uudestaan. Verotus hoituu kyllä tehokkaasti ilman meikäläisenkin ääntä. Muutapa tuo porukka ei juuri osaakaan.

Hymyillään taas vaalien aikaan!

Kuva

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuo ihmetyttää, että miten ihmeessä on mahdollista, että poliitikko ei ymmärrä verotuksen olevan ryöstämistä.

  VastaaPoista
 2. no sitäpä ei voi kuin ihmetellä. Huominen kehysriihi lienee taas aikamoista settiä, jäämme odottamaan.

  Edelliset riihikuivat talouskasvua ja työllisyyttä parantavat makupalat on listattu aika kattavasti tässä.
  http://www.tilikeskus-yhtiot.fi/artikkelit-asiantuntija-artikkelit-hallituksen_kehysriihen_veroratkaisut_vuosille_2013-2016

  mitä veikkaat: joko tänä vuonna alvi 25?

  VastaaPoista
 3. Pikaisesti kuunnellen kehysriihen ainoa hyvä uutinen oli se, että hallitus kykeni tekemään päätöksiä selkä seinää vasten ajettuna. Siihen ne hyvät uutiset loppuivatkin. Huonoista kirjoitan kun aika antaa myöten. Kiitos muuten vinkistä, bloggasin siitä (Hautala kaivaa kuoppaa).

  VastaaPoista
 4. Nurkkaan ajettuina pitkin hampain keksivät kaikkia miellyttäviä kompromisseja. jutta sai "verovapaat" osingot verotukseen, mikä tuonee SDP:lle ääniä aika mukavasti seuraavissa vaaleissa.

  Alkoholiverotus oli tyypillinen vasuriratkaisu = eli lopputulos on vain entistäkin huonompi kansalaisten kannalta. Viinaralli kiihtyy ja eiköhän kotipoltto tee paluuta sekin. Hieno laji, mutta on päässyt kuolemaan. Ruotsista löytyisi osaamista siinä lajissa.

  VastaaPoista