perjantai 1. maaliskuuta 2013

Sosiaalisihteerin särjistä ei ole juhlakaloiksi

Tuumailin jo vuosia sitten itsekseni, että niiden seuraava isku kohdistuu syömiseen. Ilmasto ja sen ilmiöt on aivan liian etäinen asia, ja etenkin nyt, kun ei oikein enää lämpenekään niin uusi syntipukki on keksittävä.

Syöminen koskettaa jokaista elävää ihmistä. Seuraavaksi tarvitaan sosiaalisihteeri neuvomaan miten asioiden pitää olla. Taloussanomiinkin näkyy uponneen oikea aatemaailma kuin kusi hankeen, sillä Riinahan on aito Vasemmistoliittolainen, 

eli sitä parempaa väkeä.

Politiikka tunkee uutisiin sitä vauhtia, että heikkopäistä hirvittää. 

Särkihän on sinänsä ihan ok, mutta ei lautaselle pakotettuna, eikä etenkään sosialistisihteerin toimesta.

Kuva

4 kommenttia:

 1. Riina Simonen kirjoitti blogissaan vuosia sitten, että aina katsoessaan villieläimen silmiin hän näkee jumalan. Se oli ensimmäisiä kertoja kun aloin ymmärtää, että vihreys on panteistinen ideologia. Simonen on Tuukka Simosen sisko. Hän muutti viitisen vuotta sitten Turuust Helsinkiin ja jonkun aikaa työttömänä notkuttuaan joku näemmä palkkasi hänet kunnalle hommiin. Sinänsä varmaan kiva työ, ei vastuuta mutta palkka yli keskiansioiden.

  VastaaPoista
 2. Niin, siis ay-liittoon eikä kunnalle.

  Sanoopa hän näemmä kotisivuillaan nytkin, että

  Olen vegaani, koska rakastan ja kunnioitan eläimiä ja luontoa. En ole uskonnollinen ihminen, mutta koen pyhyyttä luonnossa ja uskon onnellisuuden kumpuavan pitkälti hyvästä luontosuhteesta.

  Tää mua ihmetytää, että kukaan ei kiinnitä huomiota vihreiden uskonnolliseen aatemaailmaan.

  VastaaPoista
 3. Haluankohan tietää kuka on Tuukka Simonen.... no ehkä haluan kuitenkin.

  Veikkaanpa ettei Riina ole ikinä nähnyt villieläintä kuin eläintarhassa tai luontodokumentissa.

  VastaaPoista
 4. Vihreyshän täyttänee jo kaikki uskonnot merkit. Pyhät kirjatkin on jo olemassa ja profeetat löytyy ihan täältä kotimaastakin. Erikoista, että uskonnollinen ihminen pääsee esittämään näkökantojaan mukamas asiantuntijana. Jopa Taloussanomiin.

  VastaaPoista