tiistai 19. maaliskuuta 2013

Maistuis varmaan sullekin

Yksi suursuosikeistani, eli alkoholi, ja sillä tehtävä politiikka sekä kansalaisten kyykyttäminen saa sekin yhä hauskempia piirteitä. Netti on vapauden vihollinen, minkä myös virkamiestyöryhmät ovat huomanneet. Aamulehti tietää kertoa että nyt sorvataan lakia alkoholin nettitilausten suitsimiseksi.

"Yksityishenkilön maahantuonti" on EU:ssa vuonna 2013 aika vekkuli käsite sekin. Koska olen suuri matkailun ystävä, pidän matkustamista Suomen parhaana puolena: täältä pääsee pois! Jo Euroopassa reissatessa voi vain ihmetellä, kuinka sadat miljoonat ihmiset ylipäätään selviävät hengissä viinan ja muiden vaarojen kanssa, kun viinaa saa joissain maissa ostaa kellon ympäri kioskeista. On tarjolla halpaa ja hyvää viiniä, kirkkaita viinoja ja suomalaisittain täysin ilmaista olutta.

Kevät on Ajajan aikaa. Voi suunnitella matkoja, fiilistellä kesää ja selata kesärengastestejä. Moottori lämpenee nopeammin, samoin hameet lyhenevät hyvää vauhtia nekin. Tytöt hymyilevät nätimmit ja saattaapa joku hippi jo teroitella avaimiaan ja odotella kesän autonnaarmutuskauden alkua.

Ikkuna auki, luu pihalle ja aurinkolasit silmille - ja radalle. Kyllä se sieltä tulee, se kesä! Alkoholi sen sijaan vaikuttaisi menevän yhä syvemmälle Valtion hellään verotukselliseen huomaan.Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti