maanantai 21. heinäkuuta 2014

300. Se on täytetty

Oma aikansa siihen meni mutta niinpä vain tuli 300 kirjoitusta täyteen. Osa niistä on pitkiä, osa lyhyitä. Osa huonoja ja onpa joukossa muutama melko hyväkin.

Kaikki tarvittava on sanottu ja nyt keskityn laatublogien seuraamiseen ja nelivuotissuunnitelmani toteuttamiseen. Loppu kuulostaa sanana niin virastomaiselta, että pannaan sen tilalle tauko. Älä koskaan sano... ja niin edelleen.

Ehkä palaan vielä, ehkä en.

Gaian siunausta ja riemuisaa veronmaksuhalua toivottaen päätän raporttini tähän.

 
Vihreä ja punainen, värit ovat vankeuden.

6 kommenttia:

 1. Vai näin kävi. Onpa harmi.

  Voi hyvin olla että olet antanut pikkusormelle koko käden ja joudut vielä palaamaan sameille vesille raportoimaan Gaia-kultin edesottamuksia. En usko että ollenkaan pahinta on vielä edes nähty.

  VastaaPoista
 2. Kaikki olen lukenut. Lyhyesti: Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Niin kuin Kumitonttu sanoi, aallonpohja on varmasti vielä edessä mutta Tikka on kantanut kortensa kekoon monen veronmaksajan edestä. Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia mainioista kirjoituksista. Toivottavasti kirjoitat vielä. Gaian siunausta ja kyöstin terve.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kirjoituksista ja toivottavasti niitä tulee lisää.

  Tänään näin Tullin kyöstejä satamassa. Nillä oli maihinnousukengät jalassa ja aurinkolasit päässä. Lomat oli ilmeisesti lusittu ja oli aika poseerata laivasta purkautuville automatkustajille, joiden etenemistä hidastivat Helsingin tunnetusti ja ilmeisesti tarkoituksella huonosti toimivat liikennevalot.

  VastaaPoista
 6. Ei muuta kuin saatanallinen ralli päälle, sen jälkeen kun tauko päättynyt!

  VastaaPoista