tiistai 1. heinäkuuta 2014

Alkoholiverokapinallisen elämää, osa 22: Kuin kuka tahansa meistä

Nykynuorisoa vanhemmat muistavat suuren sankarimme Mustanaamion viisauden

Toisinaan Mustanaamio poistuu viidakosta ja liikkuu kaupungissa kuin kuka tahansa meistä.

Aivan samalla tavalla Tikka joskus poistuu blogiviidakosta ja liikkuu kaupungilla kuin yksi heistä - vasemmistolaisista. On hetkiä, jolloin soluttaudun valtavirtaan ja aatteeseen, ja kuljen kaupungin kaduilla huomaamattomana.

On eräänlainen kokemus kävellä Kallion kaduilla puoliltapäivin ja ihmetellä meininkiä; haistella ilmapiiriä ja hiilidioksiidin 10 asteiseksi lämmittämää heinäkuun alkua.

Kallion kauneus, sen rujous - ne näyttävät molemmat parhaimmat puolensa. Jossain työmiehet rakentavat mitä rakentavat, pankkiautomaatilla nousuhumalainen resupetteriporukka vaihtaa kaksikymppisiä ja viisikymppisiä, ja velkojat saavat omansa siinä missä uutta velkaa syntyy. Monimuotoisuus kukoistaa kaikessa rähjäisyydessään. Eikä tätä maakuntien kuolevilla omakotitaloalueilla ole nähtävissä. Käveleepä jossain aito somppu kohti Kurvin Lidliä.

Kuva

 

Silloin on aika Tikan istahtaa Kallion kuuluisimpien keskiolutbaarien pöytään ja ihmetellä iltapäivän jurrimeininkiä. Lehdistä voimme lukea, kuinka KT:nkin mainitsema poikaporukka löytyi jostain ojasta ammuttuna - normipäivä aidossa monikulttuurisuudessa ehkä.

 

Kuva

 

Naapuripöydissä sattumalta kirotaan muhamettilaiset ja raketteja ampuvat palestiniaanit erityisesti. Pohtiipa joku Saksan jalkapallomaajoukkeen peliä samalla, kun koiranpentu valloittaa baaritiskillä lähes kaikkien sydämet. Jos joku suomalaisia vielä yhdistää niin rakkaus eläimiin. Aiemminkin olen maininnut, että eläinten vihaajat ovat erittäin harva joukko tässä maassa.

Elämän monimuotoisuus on vasemmistolaisuudestaan huolimatta tietyllä tavalla kaunis täällä Vihreyden ja Globaalin Vastuunkannon keitaassa. Paikassa, josta käsin Suomi lopulta joko nostetaan uuteen nousuun tai syöstään yhä syvemmälle Aatteen syövereihin. Täällä aate elää vahvana nyt  ja valitettavasti myös tulevaisuudessa.

Kippis paremmille ajoille.

20140701_145227

 

 

 
-----------------------------------------------------------------------------------------

Sarjan aiemmat osat luettavissa:

Osa 21: Reaalimaailma

Osa 20: Ihmisen katsastus

Osa 19: Viinalasti

Osa 18: Kiihtynyt kulutus

Osa 17: Ihan hyvä juttu

Osa 16:  Sairasta, sairasta

Osa 15: Uudet vitsaukset

Osa 14: Mitä lääkäri tekee työkseen

Osa 13: Parhaalle ystävälleni

Osa 12: Vuoden kokeilu

Osa 11: Aine helvetin esikartanosta

osa 10: Kieltolaki, missä sinä viivyt

osa 9: Demareita paossa

osa 8: Kiristyy, kiristyy

Osa 7:Virkamies tietää

Osa 6: Vapun jälkeen

Osa 5: Kun jano ei lähde juomalla

Osa 4: Simaa!

Osa 3: Suomalainen demari

Osa 2: Tuttu tunne

Osa 1: Veroja ystävällisesti korottaa hän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti