sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Linkkivinkki

Hesarin sunnuntai-liitteessä juttua muutamasta suomalaisesta kommunistinuoresta.

Tuo aivosyöpään verrattava aate vaan jaksaa puskea, ehkä jopa kiihtyvään tahtiin, vaikka osa näistäkin nuorista on syntynyt vuoden 1991 jälkeen. Tai ehkä tässä käykin niin, että kun Neukkulaa ei kukaan oikein enää lopulta kunnolla muista, niin aate ponkaisee taas uuteen lentoon syöksyäkseen taas sadan vuoden päästä suohon. Ehkä ikiliikkuja onkin vasemmistoaate, sossuilu, kommarimeininki, tai millä nimellä sitä nyt kukakin haluaa kutsua. Kertakaikkiaan uskomatonta, että noinkin nuoria kommareita vielä löytyy. Toivotaan, että ikääntyminen korjaa viat.

Artikkelin nuorista aikuisista paistaa suunnaton typeryys, jonka ehkä lopulta mahdollistaa vain tasapäistävä suomalainen peruskoululaitos ja täällä nykyään vellova asenneilmapiiri, jossa vastuuta ei ole oikein mistään ja kaikki pitäisi saada heti tekemättä itse mitään. 

Kommari ei koskaan ymmärrä sitä yksinkertaisinta ideaa, että se raha pitää ensin jonkun luoda ennen kuin sitä voi väkivaltaisesti ruveta kaikille äänestämällä jakamaan. Se ei käy edes mielessä, että tuossa ideassa olisi hiukkasen jotain pielessä.

Mutta toisaalta niinhän se on, että kaikki raha on Valtion rahaa. Ett´ siinä mielessä miksei sitä oikeestaan niinku vois jakaa tasan kaikille maailman ihmisille, tota niinku hei, oikeesti nyt jätkät.

Se on vallankumous nyt! 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti