lauantai 5. heinäkuuta 2014

Lopulta on vain yksi ongelma...

Vasurin aivot, joihin on iskenyt jonkinlainen häiriö kulttuurisista syistä rankan, vuosia kestävän aivopesun tai hienommin sanoen iskostamisen takia, eivät kykene ymmärtämään Suomen suurinta ongelmaa: ryöstöverotusta. Yksikään ihminenhän ei synny vasurina, minkä tajusin istuessani äsken Tsemppi-pubin terassilla. Tuo aate täytyy syöttää sinuun, niin luonnonvastainen se on. "Sinä et koskaan löydä vasemmistoaatetta, se löytää sinut", sanoo jo vanha viidakon sananlaskukin.

Vielä siinä vaiheessa, kun lentokoneen nokka tai laivan keula lähestyy kohti kalliota, on vasurin ratkaisu vakaa: toisten rahat (ja kaikki muukin, muuten) on mun, mut mun rahat on mun, ei meidän. Vaikka ripauksella vapautta ja vastuuta saisi koneen nokan tai keulan vielä nousuun, ei se käy. On parempi ja varmempi, että kaikki kärsivät, kuin se, että muutamalla menee hyvin siinä missä ikävä kyllä joku aina kopsahtaa rantakivetykseen ohimo edellä.

Itse ryöstöverotuksessa eli toisten omaisuuden siirtämisessä rosvojoukon haltuun väkivallan uhalla ja enemmistön päätöksellä, ei koskaan voi olla mitään ongelmaa.

Ei koskaan.

Mikään ei ole niin ahne kuin vasuri.

weak-6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti