torstai 3. lokakuuta 2013

Kun voittaja selkäänsä sai

Kannattaa lukea tästä Taloussanomien uutisesta tarina siitä, kuinka käy, kun yksittäinen autoileva ihminen uskaltaa haastaa Oikeamielisen Valtion ja virkamiesarmeijan. Kansalainen voitti mutta kostaakseen valtio päätti "näpäyttää" kaveria, sillä virkamies sanoo aina viimeisen sanan.

On tämä uskomaton maa. Ihmeellistä, että täältä vielä toistaiseksi pääsee pois.

6 kommenttia:

 1. Valtion virkamiehet tulkitsevat selkeää EU direktiiviä autojen verotuksesta väärin joko käskystä tai tyhmyydestä. Tästä aiheutuu yhteiskunnalle kuluja. Kuka virkamiehistä on vastuussa siitä että valtiolle aiheutuu vahinkoa? Tällä logiikalla kaikki virkamiehet saisivat tehdä vahinkoa työantajalleen ilman vastuuseen joutumista. Hups, paljastinko nyt jotain?

  VastaaPoista
 2. Ainakin tuo varmistaa sen ettei ihan persaukiset jatkossa penää valtiolta oikeuksiaan raastuvassa. Ei voi käsittää tätä röyhkeyden määrää. Kuvitteleeko ne että ihmiset kiusakseen haastavat valtion oikeuteen. Noh, toisaalta verotushan on sitä tasoa ettei täällä muihin huveihin ole varaa. Nyt sitten veivät senkin pois. Loogista. Omalla hullunkurisella tavallaan.

  VastaaPoista
 3. En aidosti jaksa uskoa että virkamiehellä enää kovin kaksista vastuuta olisikaan. Jostain on tullut melko varmasti yöllinen puhelinsoitto tuomiosta päätteneille "se kaveri voitti, joo,mutta tiedät että halvalla se ei tästä saa päästä."

  VastaaPoista
 4. Alkaa olla huvit vähissä, hymy hyytyy. Nyt jos koskaan tarvittaisiin sellainen kansalaiskeräys jossa voittajalle kerättäisiin tuo potti porukalla kasaan.

  VastaaPoista
 5. Tilanne on kyllä paskamainen yksittäisen autoilevan kannalta, olet samaan aikaan oikeassa ja väärässä!
  Miten käy jos järjestämme kansalaiskeräyksen => mätkyt kansalaiskeräysen tuoton saajalle ja isot sellaiset! Eli joutuisimme varmaan keräämään tuplana tuon summan?

  VastaaPoista
 6. Kaverille paukkuis varmaan lahjavero korotettuna virkamiehen vastustamis-lisällä. Ei tästä valtiosta tiedä mitä se keksii. Voin minä parikymppiä laittaa heti tähän tarkoitukseen jos keräys lähtee käyntiin.

  VastaaPoista