On erityisen hienoa huomata, että pekkapuskien ruoka- ja etenkin rasvafasismi saattaa ajan kanssa korjaantua terveempään suuntaan ja suomalaiset voivat syyllistämisen ja itsesyytösten sijaan alkaa lopulta maistaa jotain ja nauttia leivän päällä muitakin kuin 1980-luvulta jostain ilmestyneitä kissanrasvoja ja mitä ihmeellisempiä kevyttuoteita ja rasvattomia juttuja. Aiheesta kertoo Maaseudun Tulevaisuus.
Tervetuloa, hyvät luonnolliset raaka-aineet ja maut Välimereltä ja muualta. Tervemenoa kaikki ruokaan liitetyt ilmastohuuhaa-jutut a la Mengelius Lihattomalla Lokakuulla.
Eniten tervetuloa Vihreätön Vuosi, joka toivottavasti joskus koittaa.
Rasva tässä ei kuitenkaan tarkoita läskiä tai voita. Se tarkoittaa kalanrasvaa ja eri kasvirasvoja, kuten rypsi- ja oliiviöljyä.
VastaaPoistaTästä olemme samaa mieltä. Toisaalta en tiedä onko missään niin paljon erilaisia rasvattomia tuotevaihtoehtoja kuin Suomessa. No ehkä Jenkeissä on kaikki "lighttia".
VastaaPoistamakuhan niissä on poikkeuksetta karmea, paitsi Pepsi Maxissa.