keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Merjalle kyytiä

Otsikon siivittämänä ajamme tänään Pohjois-Espalta Hietalahden kautta Länsiväylälle, aina Lauttasaaren puoliväliin.

Kuvittelen Merjan olevan kyydissäni. Allani on uusi panssaroitu S-Mersu tai jokin budjettiluokkaisempi kulkine, kuten Audi A8L. Vain parasta silloin kun Suomussalmelle lähdetään matkaamaan. Nyt ei taksi ole vaihtoehto.

Ajan rauhallisesti ja varoen. Katselen vastaantulevien maalaisten lipumista työpaikoilleen Helsinkiin.

Koska meillä on arvovieras kyydissä, ei videossa ole ääntä, ettei Ajatusten Raatteentien mietiskelyrauha häiriinny. Toveria kyyditessä ovat ympäristöarvotkin korkealla, joten keskitymme gps-paikantimen toimintojen pohdiskeluun 4.2 -litraisen dieselmoottorin hurinaa kuunnellessa. Konehuoneessa heräilevät luomukauraa koko elämänsä syöneet 326 hevosta: matka taittuu, nahkapenkit lämpenevät napin painalluksella.

Elämä on ihanaa - kun sen joku muu kustantaa.

2 kommenttia:

  1. Onneksi Merja ymmärtää luonnon päälle eikä sentään matkusta yksityiskoneella Kajaaniin, josta matka tietysti jatkuu tilataksilla Suomussalmelle. Tosin tilataksissa Merja on luonnollisesti yksin, eikä Kajaanin lentoa millään halpalentoyhtiön koneella suoriteta. Noilla lennoillahan saattaa matkustaa vaikka duunareita, ja joku saattaisi istua Merjan viereen!

    A king for a day fool for a lifetime - toivottavasti!

    VastaaPoista
  2. Suomalaiset ansaitsevat Merjan vielä useammallekin ministerikaudelle. Ei kai muista maista näin pässiä sakkia löydykään että Suomussalmen Ajattelijan äänestävät valtaan.

    VastaaPoista