sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Viikon viimeinen kyttäys

Sen sijaan, että valtio ja virkamiesarmeijat ottaisivat järjen käyttöön ja alentaisivat Suomessa alkoholin verotusta, he tekevät sen suomi-tyyliin ilmeisimmän peliliikkeen niin sanotun viinarallin hillitsemiseksi. Ai mikäkö se sellainen siirto on?

Se on lisää virkamiehiä, lisää kustannuksia, lisää kyttäystä ja valvontaa.

EU:ssa, vuonna 2013: viinakyttien ammattikunta. Kaikki tämä siitäkin huolimatta, että Jutta tiesi jo viime maaliskuussa, ettei viinantuonti lisäänny.

Onnea Suomi! 

En malta odottaa mitä ensi viikon uutisvirta tarjoakaan ihmeteltäväksi. Sitä odotellessa alan varata matkaa Tallinnaan ihan vain Jutan kiusaksi.

2 kommenttia:

 1. Järjetöntä kohellusta. Ei minkäänlaista tolkkua. Mikä se EU:n merkitys oikein on? Pitäis varmaan alkaa kannattaa liittovaltiokehitystä, koska verojen harmonisointi laskisi Suomessa veroastetta.

  VastaaPoista
 2. Onhan sitä tässä itse kukin kelaillut, että liittovaltio saattaisi jopa järkeistää tätä Suomihommaa. Ryöstöverotus pois ja ehkä turhia virkakyöstejä ulos virastoista, kuka tietää.

  Tolkku on kadonnut lopullisesti, näitä uutisia tulee ihan päivittäin nykyään. Satamaan pitäisi nyt siis palkata miljoonalla uusia kyöstejä tuijottamaan kuka toi mitäkin ja mihin käyttöön. Että kenelleköhän minäkin myyn ne autonperälle nostamani kaljalavat....

  Samaan aikaan nostetetaan viinan hintaa ja pitäisi olla vapaa liikkuvuus tavaralle...
  voi jeesus, ja Gaia, mitä touhua!

  VastaaPoista