keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Veronumero

Joko sinä olet tilannut omasi?

Veronumero on ensi kesän hitti.

Aikoinaan erilaisilla "uudelleenkoulutusleireillä" tatuoivat numeroita ihmisten käsivarsiin. Olivat mokomat muodin ja tehokkuuden edelläkävijöitä. Univormutkin oli suunnitellut joku paikallinen nokkamies, joka vieläkin tunnetaan paremman laadun tekijänä.

Avant-gardea oli se - vieläkin jaksaa kiehtoa ihmisiä.

Työssäkäyville musta haalari ja virkamiehille punainen. Muut värit kiellettävä.

4 kommenttia:

 1. Tätäkään ongelmaa ei olisi, jos verot olisivat huomattavasti matalampia. Kyllähän tämmöinen nostaa väkisin mieleen 30-luvun aatteet. Sosialismi lopulta näemmä aina ajautuu totalitarismiin, kun osa ihmisistä yrittää suojata työnsä tulokset toisten loisimiselta, ja tämän ehkäisemiseksi sitten loisijat joutuvat turvautumaan suoraan ja epäsuoraan väkivaltaan.

  Hyvä nosto, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos.Tulee mieleen ns. viinaralli, jota suitsimaan tarvitaan lisää virkamiehiä ja uusia rangaistuksia. Koko hommahan hoituisi säätämällä alkoholiverotusta. Sinä päivänä loppuu tuokin ralli ja laivayhtiöiden elättäminen kun bissen ja muiden litrahinta on täällä sama tai hieman enemmän kuin Tallinnassa. nythän se on melkolailla tuplahinta täällä, ellei enemmänkin.

  VastaaPoista
 3. Mulla käy kolme eri kaveria Tallinnassa lokakuussa, ja jokainen lupasi tuoda samalla niin paljon kuin tarvetta ilmenee. Eli ei varmaan tarvi viunakaupassa käydä enää trän vuoden puolella.

  VastaaPoista
 4. Olen itse lähdössä parin viikon päästä. Nosta muutaman olutpaksin kyytiin, yritän löytää keskaria jostain. A-olut ei oikein maita meikäläiselle.

  Samalla vähän vaateostoksia, kengät, auto huoltoon, ehkä renkaatkin. Kyllä Juttaa nyt harmittaa!

  VastaaPoista