lauantai 7. syyskuuta 2013

Tosi-TV: Oikeudenmukaisuus mainittu

Kyttäysjärjestelmien ystävät aukonevat jo juhlajuomiaan, sillä taas jossain virastossa on ollut aikaa mietiskellä uusia autoilevia kansalaisia kiusaavia menetelmiä.

Tätäkö te todella haluatte? Onko suomalaisten erikoisominaisuus alistuminen maksajan rooliin mitä ikinä paskaa niskaan kaadetaankaan? Tyhmempää porukkaa saa jo hakea.

En minä usko tuon koskaan toteutuvan enkä myöskään sen jormaolliloiden gps-rahastusjärjestelmän, mutta mistäpä sitä koskaan tietää mitä tapahtuu, kun virkamiesten ja äänestäjien viisaat aivot tekevät yhteistyötä.

Ai niin, uutisessa mainitaan oikeudenmukaisuus. Jokaisen pienen suomalaisen sosiaalidemokraatin suosikkisana. Sosiaalidemokraatti ei tässä tarkoita samannimisen puolueen jäsentä.

Jostain tuli mieleeni, että nykyaikahan on tositeevee-aikakautta. Jos joku tuotantoyhtiö kaipaa ideaa kiinnostavalle formaatille, ehdotan sellaista vuoden mittaista, joka päivä lähetettävää sarjaa, jossa seurataan eri virastojen virkakyöstien "työtä" ja elämää.

Ihan aidosti, kanssaihmiset, minua kiinnostaa millaiset ihmiset näitä valvonta-asioita ja monia muita ihmeellisyyksiä keksivät. Millaista heidän elämänsä on, mitä he tekevät työajallaan tai vapaa-ajallaan. Mistä he tulevat, miksi he ovat sellaisia kuin ovat. Miltä he näyttävät, entä mitä he syövät. Miksi erilaisia neuvoksia on puoli Helsinkiä täynnä, missä he asuvat, millä autolla ajavat.

Kertokaa kaikki uudessa menestyssarjassanne, jota tässä ideoin. Miksi sossuneuvos-ylitarkastaja ann-lisamarie virgaströmmers-kyöstiäiset käyttävät todella usein kaksiosaisia sukunimiä, millainen maailmankuva heillä on, entä millainen ihmiskäsitys. Tai miksi niin moni virasto on kuin teinipojan uni - täynnä naisia.

Tuosta saa vapaasti lähteä rakentamaan uutta menestysformaattia. Työnimenä sarjalla Oikeudenmukaisuus mainittu.

Lupaan katsoa joka jakson.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti