tiistai 30. kesäkuuta 2015

Suomi, tai ainakin Helsinki, tässä muodossa joutaa mennä

Gaian terve!

Onhan tästä reilun parin vuoden aikana, minkä olen kirjoitellut, ollut puhetta yksi tai useampi kerta - varmaan tusina: touhu on mennyt järjettömäksi, eikä paremmasta ole tietoa. On tavallaan lohdullista ja osaltaan ihmeen rentouttavaa todeta, että Suomi joutaa mennä pohjalle. Tuhoutua, jos niin halutaan sanoa. Ihmiset ansaitsevat tasan kaiken sen paskan ja ryöstön, minkä virkakyöstit toimiessaan kohti sosiaalidemokratiaa heille/meille tarjoilevat. Se on meille aivan oikein. Oleme valinneet tämän tien kansana. Kuvitteellisena tai aitona.

Paras tietenkin olisi, jos kansa saataisiin nopeasti vaihdettua Ruotsin malliin uusiin ihmisiin. Olisi ainakin mahdollisuus siihen, että ihmiset järkiintyisivät ja hylkäisivät viherpunaiset aatteensa, bulevardisointinsa ja ryöstäverotuksensa.

Suomalaiset kuitenkin rakastavat verojaan ja kyöstejään niin pohjattomasti, että jopa verokyöstien ilmianto-lomake on yllättänyt kaikki suosiollaan. Tämä, jos jokin, on suomalaista. Täällä on loputonta vain ryöstö ja kateus. Suomalainen toivoo jokaiselle samanlaista kurjuutta ja maksamista kuin itselläänkin jo on. Ei sen enempää eikä vähempää. Ihmiset, tietämättään, ovat jollain tapaa ajateltuna selkeästi kommunisteja. Se on surullista. Juuri sen takia kyöstit pyrkivät toteuttamaan kansalaisten herkeämättömän toiveen Totaalisesta kontrollista.

Aina löytyy joku vatipää, joka tekee vatipäämäisiä aloitteita. Nyt sellainen Virheä turhake on löytynyt Espoosta. Vaihteeksi jotain sieltäkin. Kaupunginvaltuutetun ideologinen viha-aloite moottoriteiden muuttamisesta bulevardeiksi elää. Ja se elää hyvin, kuulkaapa. Ehkä tämänkin järjettömän idean vielä näemme. Maailmassa on toteuttu paljon sekopäisempiäkin ideoita, joista nyt ensimmäisenä tulee mieleen Ceausescun palatsi.

Vihreän sosialismin sekaan mahtuu myös heikkoja järjen ääniä. Tällä kertaa äänessä on Helsingin seudun kauppakamari, joka aivan oikein tietää, että bulevardisointi käytännössä tuhoaisi keskustan. Tätä samaahan minä olen tässä jo yli 2 vuotta yrittänyt selvittää. Vihreän aatteen vastustaminen on tämän blogin toinen kantava teema. Toinen on kyöstittämisen vastustus, vaikkakin nuo molemmat kulkevat nykyään hyvin pitkälti käsi kädessä, koska Virheät ovat vallanneet päättäviä paikkoja todella laajasti Helsingissä ja ilmeisesti koko pääkaupunkiseudulla. Kyseessähän on vihan täyttämä uskonto, jossa järki heitetään narikkaan ja kaikki opit peilataan tosielämään Gaian kuolemanvihreän peilin kautta.

Olen tästä aiheesta kirjoittanut useasti, mutta mainittakoot muutamat tekstit tässä erikseen:
Painukaa h**vettiin Helsingistä, kaupunki on Vihreiden (18.2.2014) ja Helsingin tuho (21,3,2013) sekä eräänlainen tilinpäätökseni Vihreä aate ei toimi (30.12.2013). Vielä yksi suosikeistani: Kaupunki ei ole Vihreä nukkumalähiö (21.12.2013).

Virheiden pää-äänenkannattaja ei suinkaan ole Vihreä Hirttolanka (Näivetä käsityksesi 19.1.2015) vaan Helsingin Totuudelliset Sanomat (HS tietää mitä Sinä tarvitset (23.3.2013)

HS:n kommenteissa on muutamia järjen ääniä kuultavissa, jos niitä sieltä tarkkaan etsii. On erittäin, erittäin sääli, että gai´ismi löi näin nopeasti läpi. Ei siihen mennyt kuin pari kolmekymmentä vuotta ja tuhon jäljet alkavat jo näkyä.

400 kirjoitusta alkaa kohta olla täynnä. Vihreää jatkoa voin kohta toivotella itse kullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti