torstai 4. kesäkuuta 2015

Kyösti kieltää lopulta kaiken

Virkakyöstit ovat ehtineet vielä ennen pitkiä lomia, pullat suussa kahvia ryystäen, säätämään uuden kiellon. Onnea vaan, kansalaiset! Kyöstittäminen vain jatkuu ja jatkuu.

Nyt Poliisihallitus on kieltänyt Veikkausta kertomasta peleistä myyntipaikkojen kassoilla ja vaikkapa infopisteissä. Myyjät eivät myöskään saa mainostaa pelejä puhuessaan asiakkaalle.

Nauraisin räkäistä naurua jos jaksaisin.

Oikeastaan olisi parempi, jos kyöstit olisivat 365 päivää vuodessa palkallisella lomalla.

Jokaisen suomalaisen elämänlaatu nousisi.

Todellinen kysymys näinä päivinä alkaa olla:
miksi tällainen Suomi on enää olemassa? Kuka tätä tarvitsee? Eivätkö maksaminen ja kiellot jo riitä?


2 kommenttia:

 1. "miksi tällainen Suomi on enää olemassa?"

  Pitää tuntea itsensä todella arvottomaksi tai sitten Suomi todella arvokkaaksi, jotta tätä valtiota/kansaa/maata haluaa puolustaa. Minusta ei tunnu kummaltakaan.

  Valtiovalta on tehnyt parhaansa pilatakseen tämän maan ja sen kansan moraalin, ja hyvinpä ovat sen tehneet: tuomioistuin jakelee mielivaltaisia tuomioita totuudenpuhujille, 95% enemmistö pakotetaan opiskelemaan 5% vähemmistön kieltä, Itä-Suomea myydään tontti kerrallaan ikuiselle viholliselle, aseiden yksityisomistus pääkaupunkiseudulla on tehty lähes mahdottomaksi, jalkaväkimiinat on tuhottu, maahan houkutellaan sopeutumiskyvyttömiä ihmisiä aggressiivisista kulttuureista, verorahoja tuhlataan holtittomasti, häiriintynyt virkamieskulttuuri kiusaa kanslaisia lapsellisilla rajoituksilla, yksityisautoilua vaikeutetaan jne.

  Menee aiheen vierestä mutta minkälaisen viestin sotaveteraanien häpeällinen kohtelu antaa nykyisille reserviläisille ja skappareille joiden pitäisi tätä maata puolustaa?

  Onko Suomi edes enää puolustamisen arvoinen?

  VastaaPoista
 2. Ei enää ole. Kirjoitit pitkälti minunkin ajatukseni tuossa.

  VastaaPoista