keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Viinakyöstit ja muita ajatuksia

Inspiraatio kirjoitella blogitekstejä on vähissä. Koko ajan on sellainen olo, että olen sanottavani sanonut. Selailin vanhoja tekstejäni ja siellä se olennainen kiteytyy.

Kyöstit kyöstittävät joka osa-alueella niin kauan kuin rahaa riittää; ja riittäähän sitä. On aikaa kytätä ulkomaisia viinatilauksia, taistella vapautta vastaan täällä reaalisosiaalismin (ehkä?) viimeisessä linnakkeessa. 

Itse suunnittelen vuokralla olevan asunto-osakkeeni ottamista omaan käyttöön. Tarkoitus olisi myydä se kahden vuoden päästä, koska verot (=ryöstö). Summa ei ole mikään älytön, mutta kyseessä on periaatteellinen asia. En maksa euroakaan jos ei ole pakko. Olen tästä kirjoitellut useaan otteeseen. Verosuunnittelen asioita. Olen tehnyt sitä jo vuosia. Summat ovat aina olleet pieniä verrattuna Suomen Pankin pääkyöstin liksoihin mutta minä olenkin tässä kohtaa se periaatteen mies. En kai elämässäni tienaa sitä mitä liikaset vuodessa. Ei minua se haittaa, että joku saa helvetisti rahaa. Se kyllä haittaa, että rahaa saavat helvetisti nimenomaan  hyvin suojatut virkakyöstit. Omista rahoistaan jokainen maksakoon vaikka mitä.

Kunhan luukku on myyty, saatan hyvinkin reissata vuoden pari, eli chillata ja downshiftata, ympäriinsä niillä rahoilla. Vaikuttaisi siltä, että Aasiassa sillä potilla voisi hengailla vuosia. Ja mitäpä erityisiä kiinnikkeitä minulla täällä virkakyöstien mekassa onkaan - ei mitään tätä vauhtia.

Kommarit itkevät näinä viikkoina joka ikisen palstan kommenttiosiot täyteen, koska niille ei riitä mikään. Raukkaparat eivät tiedä, että on johtajia ja sitten on johtajia. "Johtajien palkat alas", kuuluu kommarin itkuinen huuto, ennen kuin pyöräteline lentää täysin sivullisen yrittäjän myymälän ikkunasta sisään. Kommari ei ymmärrä. Kommari on aivopesty ihmisparka. Tavallaan annan heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät ja miksi. Tavallaan taas en anna, en koskaan.

Kommari ei ymmärrä edes itseään. Surullisimpia hahmoja kommareissa ovat anarkistit, jotka eivät oikein itsekään osaa selittää mitä ovat, saati mitä haluavat. Mikä helvetin anarkisti se sellainen on joka kaipaa lisää tukia ja sääntelyä mutta vastustaa --- kaikkea. Kaikkea on kiva vastustaa. Liitonkin perustivat, vaikka vapautta pitäisi saada kaikesta, mukaan lukien kaikenlaiset komentoketjut. Vittu mitä jengiä. Kutsuisivat itseään reilusti kommunisteiksi.

Minä tähtään neljäänsataan kirjoitukseen, jonka jälkeen lyön pillit ja muut soittimet pussiin ja siirryn laatublogien lukijaksi.

Päätavoitteeni, eli kyöstittämisen ja etenkin Helsingin viherhulluuden vastustus jää muiden tehtäväksi. Muita tekijöitä ei oikeastaan ole vielä löytynyt. Toivottavasti joku jatkaisi tätä, minun mielestäni, tärkeää hommaa. Ne keillä Facebook on, ja ehkä muutkin, voivat ottaa huumoria tahi nostattaa verenpainetta tästä sivustosta, jossa halutaan maksaa lisää veroja. Trolli tai ei, mutta sanoisin, että tosissaan ovat. Sivuston luettuani vakuutuin siitä, että "kansa" on antanut kyösteille oikeutuksen ryöstää heitä hautaan saakka ja vähän sen jälkeenkin.

Siksi minua ei tarvita. En voi asialle yhtään mitään.

4 kommenttia:

 1. Älä nyt ihmeessä lopeta. Pidä vaikka lomaa blogaamisesta mutta älä kokonaan lopeta!

  Tässä maassa ja muutenkin Euroopassa on paljon suvakkien aiheuttamia tuhoja korjattavana ja on täysin asiallista, että vaikka kuinka vanhoja aiheita pidetään esillä ja päivitetään tarpeen vaatiessa. Ja että yritetään estää lisätuhojen teko.

  Minä olen saanut netsien kirjoituksista lukemattomia kertoja tietooni asioita, jotka ovat menneet suomalaisessa mediassa läpi parin rivin "pikkujuttuina". Esimerkiksi erilaisia holhoamis- ja sensuurihivutuksia.

  Mun mielestäni on elintärkeää, että tässä maassa on verkosto nuivia kirjoittajia, jotka nostavat näitä asioita jengin tietoon.

  Väitän, että sinä ja muut kaltaisesi ovat olleet kriittisen tärkeitä esimerkiksi siinä, että maahan on saatu uusi iso puolue. Ja siinä, että valtamedian sensuuri on saatu pääosin, jos ei murretuksi, niin ainakin mitätöidyksi.

  Älä ainakaan kokonaan lopeta!


  t: Veetuuntunu Stadilaine'

  VastaaPoista
 2. Viinakyösteistä voisit kirjoitella lisää eli niistä aurinkolasit päässä poseeraavista jampoista, jotka kyttäilevät Tallinnan laivalta palaavia autoja. Äskettäin viinakyöstejä palkattiin lisää.

  Todettakoon, että Suomi ja Viro kuuluvat samaan tulliliittoon eli mitään tullirajaa Suomen ja Viron välillä ei ole. Viinäkyöstien tittelinä voisi aivan hyvin olla verotarkastaja.

  Alkoholijuomien nettitilaus on melko marginaalista puuhaa. Silti eräät verkkokaupat ovat kieltäytyneet myymästä suomalaisille, koska niin suuri osa lähetyksistä tärveltyy matkalla. Tämä taas luultavasti johtuu kyösteistä, jotka eivät ennen tätä ole päässeet käsiksi nettitilauksiin.

  Mikään ei ole niin pyhää kuin kyösteille maksettava raha.

  VastaaPoista
 3. Ne jotka haluavat maksaa lisää veroa ovat:

  a) Niitä jotka eivät maksa ja eivät ole koskaan maksaneet veroa (ehkä muutama kymppi kunnallisveroa).
  b) Niitä jotka saavat kuukausipalkkansa ja/tai -korvauksensa verorahoista ja toivovat saavansa enemmän.

  Joo, elä lopeta - kirjoittele Tahitilta käsin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hyvä herrat. Arvostan todella paljon kommenttejanne.

  VastaaPoista