tiistai 10. kesäkuuta 2014

Yksilöllisyys haisee

yksilöllisyys haisee

Kunpa tulisi vedenpaisumus niin voisimme yhdessä matkata paratiisiin Neukkulan Arkissa. Nooan arkki on jo nähty.

7 kommenttia:

 1. Just tuli joku uutinen, jossa ehdotettiin, että fillareille tulisi nopeusrajoitukset, koska ne menee suhteessa jalankulkijoihin niin nopeasti. Heti, välittömästi alkoi itkupotkuraivarit, että turvallisuutta voidaan nostaa muillakin tavoilla, jotka kaikki vaativat huomattavasti rahaa, jota fillaroitsijat eivät maksa. Eli autoilijat kustantavat fillari-ihmisten turvallisuuden tulevaisuudessa, koska he eivät välitä kantaa itse vastuuta toimistaan.

  VastaaPoista
 2. Niin. Fillarisakille kelpaa panna muut maksamaan oma ekofasistinen ja vaarallinen kaahailu. Jeesus tota ajamista viime aikoina Helsingissä.... hulluja radalla. Itsehän ne ei ole valmiit maksamaan mitään eikä vastuunkanto kiinnosta.

  Mä en enää pysty kommentoimaan sun blogiin kun mulla ei ole googletiliä. Tää wordpressiin lähtö oli moka. Mut ei tätä saa siirrettyä blogsspotin puolelle mitenkään.

  VastaaPoista
 3. Saataisiin nyt edes pakollinen vakuutus pyöräilijöille, ettei meidän autoilijoiden tarvitsisi ihan kaikkea maksaa! Yllättävän usein syy on onnettomuustilanteissa pyöräilijässä ja silti maksajan roolin joutuvat muut!

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyy kysyä klassinen: mitähän ne meistä ajattelee?

  Kun lukee tämän linkin: http://tavarafillari.fi/blog/2014/06/10/kiinassa-perheen-kanssa-pyoraileva-ulkomaalainen-on-etusivun-uutinen/

  Millä oikeudella pellet käyvät nolaamassa a) itsensä eli lapsensa b) suomalaiset ja muut ex-patit c) jotain muuta

  VastaaPoista
 5. Hienoa. Vasemmistolaiset haluavat tehdä autoiluni mahdollisimman hankalaksi. Oikeistolaiset haluavat tehdä pyöräilyni mahdollisimman hankalaksi.

  Joo, kielletään ja sabotoidaan vaan kaikkea liikkumista, niin sitten ollaan tasoissa ja tasan yhtä kurjia jokainen. Pakoilla, kielloilla ja maksuilla onnelaan!

  VastaaPoista
 6. Pyöriin riittää liikennevakuutus, rekisteröinti sekä rekisterikilpi. 18-vuotiaiden tai vanhempien on lisäksi suoritettava kirjallinen koe, jossa vastaillaan kysymyksiin.
  Kysymyksi' voisivat olla esim "määrittele käsite tilannenopeus" ja "saanko ajaa yksisuuntaisella päin vastaantulijoita". "saanko ajaa jalkakäytävällä" sekä "koskevatko minua liikennesäännöt". Myös "olenko haavoittumaton kun fillaroin" voisi olla yksi kysymys.

  Mankelointi on täällä Gaia-Centerissä ihan muuta kuin liikkumista. Sillä osoitetaan tilaa ja valtaa: tämä on MEIDÄN. muut saa maksaa.

  vähän sitä solidaarisuutta ja vastuunkantoa sinne mankeli-osastollekin. Sitähän ne tarjoilee muillekin lääkkeeksi: maksamista.

  VastaaPoista
 7. Kilju, vihreän aatteen apostolit siellä toimivat profeettoina vieden kinkeille Gaian ilosanomaa. Pyörällä osoitat paremmuutesi ja olet kinkkien yläpuolella. No kukapa olisikaan profeetta omalla maallaan; aatteen levitys on vientipuolen hommia.

  VastaaPoista