perjantai 13. kesäkuuta 2014

Huomenta, Suomi, hyvin pyyhkii

Demarien lääkkeet todella toimivat: 70 prosenttia suuryrityksistä aikoo siirtää tuotantoaan ulkomaille. Lisäksi on erityisen huvittavaa, että muutama ahtaaja punalippuineen saa kokonaisen valtion pysäytettyä, jos kahvit on menneet väärään kurkkuun ja kitalakikin palaa. Aitoa Suomi-meininkiä! Heilutellaan vaan niitä punalippuja, vaikka kaikki muut kuin kyöstit ja änkyrädemarit ovat jo aikoja sitten nähneet, että uusilla keinulautojen korkeussäädöksillä ei tätä potkukelkkaa enää suosta nosteta.

Sen kunniaksi pidän muutaman päivän tauon ja poistuin paikalta. Lähden käymään maassa, jossa kauppa käy ja hyvinvointi kukoistaa.

Onneksi tänne pääsee aina takaisin Valtion hellään huomaan ja monopolien, duopolien, sekä muiden kartellien tarjoamaan turvalliseen, mutta niin mauttomaan tunnelmaan virkamiehen suojelevan kämmenen alle.

Pitäkäähän punaliput korkealla! Ja varokaa vihaisia fillaristeja.

Vappumarssi

1 kommentti:

  1. Halvimmalla autolautalla Eckerö Linellä on hinnat nousseet ihan reilusti - aiemmin köyhän viinarallaajan oli turha kuvitellakaan menevänsä Tallinkilla nopeemman reissun (Eckerö on "matkustajien pyynnöstä" pidentänyt maissaoloajan reilun työpäivän mittaiseksi) mutta nyt ei välttis oo ku pari kymppiä hinnaneroa.
    Viro tienaa :) tosin Viron kansalaisia vituttaa, kun niidenkin alkoholiveroa nostetaan kaiketi suomalaisten takia.

    VastaaPoista