sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Alkoholiverokapinallisen elämää, osa 18. Kiihtynyt kulutus

Elämässä viime aikoina tapahtuneet melko isot muutokset ovat aiheuttaneet alkoholinkulutukseeni pienen nousun. Todettu sairaus on aiheuttanut ahdistusta, jonka kansanomaisempi nimi on kai vitutus. Olen lääkinnyt sitä wanhalla tutulla lääkkeellä eli alkoholilla. Helmikuussa oli joitain viikkoja, jolloin nautiskelin tuota lääkettä päivittäin. Annosmäärät pysyivät parissa kolmessa annoksessa, vaikka tietenkin viikonloppuisin oltiin jo selvästi juovuksissa iltana tai kahtena.

Verotus tappaa, suorasti ja epäsuorasti. Se vie monilta ihmisiltä toivon paremmasta ja tyrehdyttää halun tavoitella parempaa elämää; pyristellä eteenpäin omin avuin. Puhumme nyt siis riistoverotuksestä Finlandese. Vaikuttaahan se minuunkin. Pidän jossain määrin itseäni jo melko ulkopuolisena tarkkailijana täällä Suomessa; toisin sanoen en välitä enää vaan keskityn ihmettelemiseen ja yhden miehen asennesotaan. Asun täällä, maksan maksuni ja odotan, että tilanne kääntyisi parempaan. Eihän se näillä näkymin käänny, mikä on surullista seurattavaa. Aloittamani nelivuotissuunnitelma tähtää siihen, että sen päätyttyä olen yhä riippumattomampi päivätöistä ellen sitä ennen joudu/pääse osatyökyvyttömyyseläkeläiseksi.

Uusimmat kehysriihessä sorvatut kansanryöstötoimet aiheuttivat pariksi päiväksi kuohuntaa päässäni. No, vitutustahan sekin on, kun ihminen tulee vihaiseksi. Otin kuppia sen takia eilen. Minä en ole asioista päättäviä äänestänyt, enkä äänestä. Eikö olisi oikeudenmukaista, että Jutan ja Jyrkin äänestäjät kantaisivat sen vastuun yksinään. Mukana tietenkin muita puolueita äänestäneet suomilampaat. Suomen toivoton tilanne yhdistettynä faschismus Finlandaee -nimiseen aivo-oireeseen sairastuneisiin suomalaisiin ei, kuulkaapa kanssaihmiset, naurata enää.

Kuten monet ovat sanoneet, täytyy ihmisessä olla jotain aitoa lääketieteellistä vikaa, jos vielä aikuisiällä kannattaa vasemmistolaisuutta. Epäilenkin, että faschismus Finlandaee on levinnyt suomalaisiin tv-lähetysten ja juomaveden mukana. Niin käsittämättömäksi tämä touhu on mennyt.

Tätäkin kirjoittaessani nautiskelen kotimaisen, pienehkön panimon mallastuotteita. Panen kuitenkin hanan kiinni tämän yhden tuopin jälkeen, koska huomenna on maanantai ja on mentävä tienaamaan Jyrkille lisää rahaa jaettavaksi ympäri virkakuntaa. Huvittavaa, että poliisille usein nauretaan ja vitsaillaan sakkotulojen keräämisen olevan poliisin tärkeimpiä tehtäviä. Nyt on ilmennyt nimettömästä poliisi-lähteestä, että asia todella taitaa olla niin. Poliisilta vaaditaan "tulosta". Tiedämme jokainen kenen pussista se tulos kaivetaan. Mainitsin Sammon yskimisestä jo reilu vuosi sitten (Liikenneturvallisuus. 23.2.2013)  Eksyneen näköinen pääpollari selittää, että valvontamääräykset, eli tuotto-odotus, tulee poliitikoilta. Enpä varsinaisesti sitä epäile.

Turvallisuuden kanssa yksisilmäisillä tienvarsien rosvoilla ei ole mitään tekoa. Turvallisuus lähtee asenteista ja hyvistä välineistä. Asenteisiin vaikuttavat monet asiat mutta välineet valtio rosvosi sinulta ja minulta jo aikoja sitten. Ottakaamme esimerkiksi vuosituhannen alun japanilaisvalmisteinen maastoauto, jonka Suomi-hinta on tänäpäivänä helposti noin 15 000 euroa siinä missä sen yleiseurooppalainen myyntihinta on noin 5000 euroa. Tuonti ei kannata, koska veron osuus on näiden vehkeiden kohdalla aikalailla puolet Suomen myyntihinnasta + kulut päälle. Että terve!

Autokanta vanhenee vanhentumistaan ostovoiman laskiessa täällä Autoilun Albaniassa. Vasemmistolainen ei sitä ymmärrä, mutta maailma toimii edullisella energialla ja kumipyörillä. Jos ne eivät rullaa, alkaa meno hyytyä. Liikkumisen estäminen on väkivaltaa, joka johtaa siihen legendaariseen suomalaiseen lausahdukseen: työnteko ei kannata. Suomessa ollaan nyt lyömässä lisää kapuloita rattaisiin lisäämällä eri energiamuotojen verotusta. Kiitos siitä voitaneen suurelta osin laittaa Vihreiden Hörhöjen piikkiin, kuten eräässäkin blogissa mainitaan ,vaikkei tosin aivan noin suoraan vaan todetaan, että
Vihreät, RKP ja Kristillisdemokraatit suorittivat kansalaisvelvollisuutensa takaamalla päätöksille äänienemmistön eduskunnassa. Vihreiden ansioksi voinee laskea myös energia-, hiilidioksidi-, polttoneste- ja ajoneuvoverojen korotuksen yhteensä noin 400 miljoonalla eurolla.

(jätän linkin pois, ettei taas tule pahaa silmää jostain kahvihuoneen peränurkasta)

Ei tarvitse olla yliopistolla virkaköpinä ymmärtääkseen mistä tässä touhussa on kyse.

Muutamat onnettomat ovat ne syrjäseutujen asukkaat, jotka huomaavat olevansa aikanaan hankkimansa asunnon vankeja. Suomalaisten intoa velkakiikkuun ei voi kuin ihailla vuodesta toiseen. Eroon ei pääse, pois ei kannata lähteä, eikä kohta ole varaa ajella töihinkään muutamaa kilometriä pidemmälle. Tosiaan: nyt voi olla aika lähteä.

Lähteä etsimään syytä siihen, miksi rosvolauma kaappasi kokonaisen valtion ja kuppasi sen tyhjäksi.

Toivoa sopii, että syylliset joskus joutuvat aidosti vastuuseen teoistaan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarjan aiemmat osat luettavissa:

Osa 17: Ihan hyvä juttu

Osa 16:  Sairasta, sairasta

Osa 15: Uudet vitsaukset

Osa 14: Mitä lääkäri tekee työkseen

Osa 13: Parhaalle ystävälleni

Osa 12: Vuoden kokeilu

Osa 11: Aine helvetin esikartanosta

osa 10: Kieltolaki, missä sinä viivyt

osa 9: Demareita paossa

osa 8: Kiristyy, kiristyy

Osa 7:Virkamies tietää

Osa 6: Vapun jälkeen

Osa 5: Kun jano ei lähde juomalla

Osa 4: Simaa!

Osa 3: Suomalainen demari

Osa 2: Tuttu tunne

Osa 1: Veroja ystävällisesti korottaa hän

2 kommenttia:

  1. Koska Paatero on tyhmä, niin Paatero ei osaa katsoa burjettikirjasta kohtaa Muut sekalaiset tulot. Ja sieltä sakkotulot. Siellä on estimaatti sakkotuloista ja se perustuu edellisten vuosien tilastotiedon analysointiin. Koska oikeiden rikosten määrää ei voi oikein ennustaa, niin suurimmaksi osaksi tulopuoli muodostuu liikennesakoista. Ja jos näyttää tulevan vajetta, niin kyllä pojat laitetaan tien varteen heilumaan sen hiustenkuivaajan kanssa. Ja kummasti tulosta syntyy. Ns. sakkorysä ei ole legendaa vaan tunnettu paikka, jossa esimerkiksi nopeusrajoitus vaihtuu. Jokaisella paikkakunnalla on omansa.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se menee. Esim. eilen oli yhdessä Helsingin tunnetuimmista rysistä kunnon jonot autoja tien varressa odottamassa omaa maksulappua.
    Luulisi nyt lähes jokaisen jo tietävän että Tuusulanväylällä Maunulan liittymän kohdalla ei kannata ajaa yhtään yli 80km/h.

    Suomalaiset ovat innokasta veronmaksajaporukkaa, joten toivoa sopii että sakkoja tulee oikein kunnolla nykymeiningistä diggaaville.

    VastaaPoista