perjantai 21. maaliskuuta 2014

Tikka leikkaisi rajusti

Siinä missä Demari-Antti käyttäisi tilanteen korjaamiseen perinteistä SDP-menetelmää ja ottaisi lisää velkaa, velkaa velkaa, velkaa leikkaisin minä rajusti lähes joka nurkasta julkisen puolen kuluista. Kehitysapu jäihin, kyöstien palkoista 30 pinnaa samantien veke. Sulkisin useita virastoja ja laitoksia kokonaan. Niitä voisi sitten viiden vuoden päästä katsoa huomaako niiden poissaoloa muut kuin niissä viineriä mussuttavat köpit. Mamu-teollisuuden voi lakkauttaa kokonaan, samoin ulkomaalaisten ilmaisen opiskelumahdollisuuden.

Se mitä Demari-Antti jättää kertomatta, on tietenkin, että samaan velkapakettiin kuuluvat veronkorotukset ja yhä lisääntyvä sääntely.

No, kohteita voisi luetella tuntikausia.

Varmaa on vain, että Demari-Antin mahtisuunnitelma otetaan käyttöön kun taas ensi vuonna voi suurin osa suomalaisista äänestää itselleen kaikkea kivaa.

Luulin vuosia, ettei äänestämällä voi vaikuttaa. Kyllä sillä voi, mutta vain kohti sosiaalidemokraatia.

Ja senpä takia en äänestä.

1 kommentti:

  1. "!Hän ottaisi velkaa, rakentaisi vuokra-asuntoja, peruskorjaisi teitä, remontoisi homekouluja, panostaisi uusiutuvaan energiaan ja tukisi yritysten tuotekehitystä ja vientiä.

    Yksi SAK:n tavoitteista hallituksen ensi viikon kehysriiheen on laajentaa kiinteistövero pelto- ja metsämaahan. Rinne ei sulje ajatusta tässä vaiheessa pois."

    Ilman muuta Antti paisuttaisi myös hallintoa, koska ei velkarahaa jakamaan kuka tai mikä taho tahansa pystyisi. Samoin mahdollisen kiinteistöveron "laajennus" vaatisi oman yksikö;n pelto- ja metsämaa.

    Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan Antin ad hominemia Tikkaa kohtaan!

    VastaaPoista