tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ei surkeudella rajaa kun fillarilla ajaa

Mikähän lienee ollut, kun olin tänään tuopilla Kalliossa ja ihmettelin, että miksi Hämeentiellä ajaa hitaasti poliisiauto siniset valot vilkkuen. No sitten huomasin, että siinä perässä meni keskellä autotietä noin 18 fillaristia/fihadistia, osa ilman valoja. Tämän surullisen ja näkymättömän, liikennettä häiritsevän joukon perässä meni sitten sinitakkien maija, ellei kaksikin.

Olihan se masentava näky. Kertonee jotain pyöräilyn "räjähtäneestä suosiosta" Helsingissä.

Eikä tässä vielä kaikki!

Siirryin siitä sitten toiselle tuopille Vaasankadulle. No siinä sitten ihmettelin olutta hörppiessäni, kun jostain ulkoa alkaa kuulua hirveä huuto. Katsoin ikkunasta ulos, niin eikö p"¤%¤#& siellä mene anarkistus-anttiristus-toimeentulotukitaistelijoiden jonkin sortin miekkari. Siellä mentiin mustat hupparit päällä, kasvot mustiin huiveihin peitettyinä pikin Vasista ties minne vaatimaan tasaista arvoa ja lisää tukia ihan kaikille (paitsi niiden maksumiehille). Aina muutama idiootti joka seurueessa jaksaa vetää naamalleen sen muovisen Fawkes-naamarin ja nytkin niitä näkyi muutama.

Ristus.

Sitä mun piti sanoman vielä, että lauantaina, siis viime lauantaina, ajattelin, että käyn "nopeasti kaupasta jotain". Tiedätte nuo kuuluisat viimeiset sanat. Kello oli noin 16.30 ja ajattelin, että Kantsun Prismassa ketään enää ole.

Eipä niin.

Siitä kun Kehäykköseltä erehdyin sinne kääntymään niin siihen jo tyssäs. Itä-suomalaisena sissinä puskin tieni täpötäyteen parkkihalliin ja sitä kautta kauppaan sisään. Siellä sitten kaikki 124 kassaa olivat miehitetty 12 metrisillä jonoilla ja jokaisella koko kärry täys jotain tuiki tarpeellista.

Että näin.

Helsingin Vihervaltaus etenee aivan helevetin hyvin. Keskusta on kohta tyhjä ja laidat kukoistaa.

Mut onpa tilaa järjestää toistaan typerämpiä miekkareita ja valtauksia - joko fillareilla tai ihan vain muuten perseilemällä.


Pisteet siitä, että hirveestä ryysiksestä huolimatta kauppakeskuksesa oli.... aika rauhallista. Se on se oman rahan voima se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti