lauantai 7. helmikuuta 2015

Mies esineenä

Toverini KT pohdiskeli, mistä niitä kahjojen äänestäjiä löytyy. Tiedän yhden mestan. Facebookissa on mainio kirppis-palsta Kallio Kierrättää. Ryhmässä on jo yli 20 000 jäsentä.

Seuraan sitä itse lähinnä huumoriarvon takia, koska palsta koostunee pääasiassa 16-40 vuotiaista helsinkiläisnaisista ja on siten uskomaton otanta myös vihervasemmistolaissosiaalidemokraattiseen aatteeseen. Sanoisinko peräti suomalaiseen nykynaiseen. Palstalla on siis välillä luettavissa muutakin kuin lyhyitä ostetaan/myydään ilmoituksia. Liittyminen ei vaadi Kallion seudulla asumista, tietenkään.

Suosiossa siellä ovat etenkin aikakautemme pyhät lehmät: vanhat polkupyörät. Ruosteisista mankeleista, joita maakunnissa viskotaan metsiin, huutavat nämä kalliolaiset yli satakin euroa oikeastaan poikkeuksetta. Suurin osa myytävästä on tietenkin naistenvaatetta. Hippi-look ei ole kuollut. Surkeat Fjällrävenin Kånken-mallin reput näyttäisivät käytettyinäkin olevan kymmenien eurojen arvoisia.

Kannattaa siis liittyä palstalle. Veikkaan, että on suuri todennäköisyys, etta Kallio Kierrättää päätyy jossain vaiheessa jonkinlaisen gradun tai muun tutkimuksen aiheeksi, vaikkakaan ei toivomallani tavalla, jossa tutkittaisiin vihervasemmistolaista nykynaista ja hänen ostoksiaan.

Suomalaisten ostovoima on pitkälti Aatteen takia painunut niin surkeaksi, että suomalaiset ovat sadoin tuhansin osanottajin käynnistäneet netissä, tarkemmin Facebookissa, eräänlaisen vaihtotalouden. Palveluita ei ole enää varaa ostaa markkinahintaan niiden tarjoajilta vaan Aatteen hengessä ja nimessä erilaisia palveluita kutsutaan nyt avunvaihdoksi. Esimerkkinä vaikka
"tekiskö joku mulle saliohjelman/kasais mun huonekalut/yms ni mä sit voin vaik niinku pestä sun ikkunat tms jotain kivaa, ehdota, pliis mulla ei oo varaa oikein mihkään et nyt joku feivori ois bueno". Aikuiset asialla, sano.

Toki laskeva elintaso on onnistuttu, kyllä, naamioimaan "kierrättämisen" ja muiden "teen hyvää" -mantrojen taakse, kuten aiheeseen kuuluu. Suurin osa jengistä ei edes tajua, että olemme lähestymässä elintasoa, jossa merkittävin osa riistoverotetuista ansioista menee maailman kalleimpiin asuntoihin tai maailman kalleimpaan ruokaan. Jollain tavallahan tämä reaalisosialimin muoto on tarjonnut sen aina: ostovoimaa ei ole. Kallio kierrättää -palstalaisten ulkopuolisessa reaalimaailmassa rahat menevät lisäksi maailman kalleimpaan polttoaineeseen.

Eipä hätää: .on ihanaa kierrättää ja ostaa käytettyä .Njet-liiten julistaa sanaa aina tasaisin väliajoin.

Oikeastihan se on säälittävää reaalisosialismia, kun ihminen joutuu hankkimaan huonolaatuista, muiden hylkäämää tavaraa. Mutta näin on hyvä, koska näin Aate haluaa.

Aatteessa miehen vartalo on seksiobjekti, jota saa kuolata ja arvostella. Tällä kertaa "seksirasismin" kohteeksi on joutunut englantilainen ammattilaisjalkapalloilija.

Kuvitelkaa tuohon kuvaan vaikka Jennifer Lopez ja miehet kommentoimaan samaan tyyliin.
Palstan moderaattorit, tai yp:t, kuten ne siellä tunnetaan, kiljuisivat fasismia, basismia ja ties mitä ja viesti poistettaisiin välittömästi.

Vasemmistoaatteessa nainen on se kuningatar. Kuningas on jo ajat sitten kuopattu kuohittuna.
Sijaa on ainoastaan miestyypille, joka osaa naurattaa naisia pikkutuhmilla jutuilla, jotka ovat Aatteeseen sopivia. Tyypin nakki on varma, mikä tietysti on syy tähän "hauskuuteen" alunperinkin.
"ketään lähdös bisselle tänään Kallios, mul on hirvee kanuuna (auts) ja ei viittis niinku yksin lähtee" on jo aika kova laineri näillä nurkilla.

Naiset käyvät kiimaisina sanavalmiiden hipsteriden päälle. Pelimies vetääkin tänä aikana päälle eräänlaisen vasemmistolais-mainostotoimistolaisen univormun ja lähtee radalle, tai nettiin kopistelemaan saappaankantoja.

Alla suurin osa yhden ilmon viesteistä. Olennainen välittynee.

2 kommenttia:

 1. Oikeastihan se on säälittävää reaalisosialismia, kun ihminen joutuu hankkimaan huonolaatuista, muiden hylkäämää tavaraa.

  Juuri näin. "Kierrätyksenä" köyhyydestä tehdään hyve.

  Taitaa Kalliossa olla torttua tarjolla muulloinkin kuin Runeberginpäivänä, sen verran kiimaan menivät yhdestä haitarin kuvasta.

  VastaaPoista
 2. Jep. Jotenkin outoa, että gai´istit saavat surkeuden, elintason laskun, köyhyyden ja jopa lopulta kommunisminkin näyttämään jotenki hienolta omissa porukoissaan. Siellä on propagandakoneistoon värvätty pätevimmät yypit tältä planeetalta.

  Biafralainen, pallomahainen kärpäsnaama lienee lopulta onnellisuuden suurin ruumiillustuma. Tuo vapaa villi, aito ihminen, jota valkoinen saatanallinen mies on niin kovin väärin ja julmasti kohdellut heti turhan syntymänsä ensihetkistä asti. Rahat sinne, sanoo gai´isti.

  VastaaPoista