torstai 19. helmikuuta 2015

Gaian ajattelemattomat

On erikoista, että ajattelemattomuus voi johtaa jopa 50 auton tuhoamiseen, tai autojen lasien rikkomiseen. Väkisinkin käy mielessä, että tuhotyöhön on johdattanut vääränlainen ajattelu.

Toisaalta, kun poliisikyösti koppalakissaan sanoo, ettei tapauksella ole mitään tekoa minkään agendan kanssa, niin uskottava kai se on täällä maksupuolella. Vakuutusyhtiöt kiittävät näitäkin gai´isteja ja korottavat maksuja taas ensi vuonna. Kukaan ei voita.

On tietysti totta, ettei tässä välttämättä ole kyse vihreistä tai punaisista gai´isteista. Idiootteja on ollut aina eri värisissä joukoissa.

Energiaa tälläkin nuorisolla on riittänyt. 50 lasia ei mene ihan pikkutyönä palasiksi.

Tästä tulee mieleen sekin gai´isti, joka tärveli autoja Töölössä. Idiootilla oli mukana dalmatilainen, koira siis, joka nyt on melko näkyvä tuntomerkki jopa täällä Helsingissä. Tämä gai´isti ilmoittautui itse poliisille. Vahingot kohosivat kymmeniin tuhansiin. Mikään ei ole liikaa Gaian alttarille.

Kuntakyöstit rakentelevat hidastetöyssyjä ja gai´istit tärvelevät autoja. Ei ole ihan ystävällisin ympäristö autolla ajella tämä Viherniemi. Omaan "katiskaani" ei vielä ole isketty mutta se on vain ajan kysymys täällä Vihreyden ytimessä. Töyssyjäkin nousee melkein samaa tahtia kuin virkoja perustetaan ympär´Suomen. Niin kuin maahanmuuttoblogeissa on tapana usein todeta, luo mamuteollisuus työtä ja vaurautta, jopa Joutsenossa asti.

Enää tarvitsee katsoa kartalta, missä on Joutseno. 

Olkoon työpäivänne täynnä vihreyttä! Autonne ehjänä säilyköön! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti