perjantai 9. toukokuuta 2014

Äänestyslippu

Huomasin, että pöydälläni on jo pari viikkoa ollut äänestyslipuke. En ole sitä edes lukenut, mutta kai se oikeuttaa äänestämään jossain EU-vaaleissa, jotka kai ovat lähiaikoina.

Jospa yllättäisin itseni ja kantautuisin lähikoululle puiseen koppiin raapimaan jonkin numeron paperinpalaan.

Voiko Vihreälle Utopialle jo antaa miinusääniä?

Rikkidirektiivit, energiantappomyrkkylamput, Helsingin ja vissiin kaikkien muidenkin mestojen viheralueiden muuttaminen betonihelveteiksi, autoilun rajoittaminen, radanvarsittaminen (mahtava termi, keksin äsken) pyöräilyfasismi, tuulivoimattomuus-lintusilppurit, kaiken kieltäminen, yleinen elitismi ja viher-päteminen, milloin-milläkin-syyllä-veronkorotukset, Gaian terve!, alkoholiholhous, tupakkaviha... no eiköhän tässä jo näitä tutuimpia syitä ollutkin.

eli sanalla sanoen gai´ismi.

 

6 kommenttia:

 1. Ei saatana kun naurattaa tuo Urpilaisen puhe puoluekokouksessa: "olen istunut monen teidän kanssa...demarinuorten illanvietoissa...demariopiskelijoiden saunailloissa ja parantanut maailmaa".

  Niinhän se maailma tietenkin paranee, että puoluetuella vedetään skumppaa tyttöjen kanssa saunassa.

  VastaaPoista
 2. Katselin tuota äänestyslippua. Pitäisikö minun ihan oikeasti mennä antamaan jollekulle (tähän vapaavalintainen adjektiivi) mahdollisuus päästä Brysseliin?? Vähän kuin tilaisi ryöstäjälle taksin ja lupaisi maksaa vielä korvauksia.

  VastaaPoista
 3. Se on sitä broilerien elämää. Saunassa kypsytellään.

  VastaaPoista
 4. Ei mulla aidosti ole minkäänlaista motivaatiota äänestää mutta miinusäänen satuhasseille antaisiin mielelläni. Oisko se sitten Sampo Terho, jota monet ovat kehuneet. Terholla oli joku holhoamisen vastainen kirjoituskin viime talvena.

  VastaaPoista
 5. Kaveri sano aikanaan: "äänestin skp:ta, emmä niitä sinne halua, mutta ei ne ainakaa huonompia voi olla ku nykyset". Ton jälkee oon äänestelly pikkupuolueita mikkä ei ole vielä ole vakiintuneita broilereita.

  ps. lueskelin tässä flunssaa poteessani koko blogin läpi

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista. Piraattipuolueella on muutamia jannuja, jotka vastustaa holhousta. Täytyy kattoo oisko siellä jotain äänestettävää kaveri. Eihän niillä mitään mahiksia ole tietenkään, koska jengi äänestää aina nuo samat pässit valtaan. Mutta voi sitä itse silti raapia pikkupuolueen numeron lippuun. SKP ois hauska nähdä vallankahvassa, että tulisko sitä muutosta ja mihin suuntaan.

  Melkoisen työn olet tehnyt kun olet blogini lukenut läpi! Näillä näkymin tää alkaa olla ehtoopuolella koko touhu. En keksi enää mitään sanottavaa, kaikki on sanottu ja muut saa jatkaa, koska sanovat asiat paremmin. Reilun vuoden olen tätä nyt naputellut. Ainakin pitkä tauko on tulossa näillä näkymin, koska veto on pois niinku pääministeriltä.

  VastaaPoista