torstai 16. toukokuuta 2013

Veroj... eikun siis lupamaksuja pukkaa

Vastuunkanto ja oikeudenmukaisuus ei lisäänny halvalla. Siksipä virkamies onkin kaukaa viisaas eläin ja tietää, että maailma pelastetaan verottamalla vielä hieman lisää, ihan vähän vain, ennen seuraavaa veroa.

Nyt suunnitellaan eläinpitolupia ja -koulutusta. Eli pakkoa, jos sen suomeksi haluaa sanoa. Sanomattakin selvää, että kyllähän tällainen kirppusirkus vaatii uuden viraston, tai ainakin suurehkon osaston, johonkin nykyisistä virastoista, jonne "töihin"/hommailemaan tarvitaan muutama sosiologi, yhteiskuntatiedostamisen ja oikeamielisyyden magisteeri sekä monta muuta gorgeagoulutettua suomalaista. 

Maksajat? No ne tiedetään kyllä. Tuolla niitä vielä muutamia on työpaikoilla odottelemassa lomautuspapereita. Valtio tunkee itsensä aluille, joille se ei vielä ole jostain syystä aiemmin joko hoksannut tai ehtinyt itseään tunkea. Ja tämä on vasta alkua. 

Meneeköhän tulevaisuudessa hamsterista päästöperusteinen vero? Ja onko se pienempi kuin isosta koirasta perittävä vero?

4 kommenttia:

  1. Todennäköisesti tuossa on uuden ministerin paikka? Nimi lienee animaliaministeri?
    Tottakai eläinten pito muuttuu päästöperusteiseksi, 15 €/kg per vuosi, esimerkiksi. Kasviksia syövät eläimet saavat alennuksen päästömaksuista mikäli ne syövät luomua, mutta koiria eikä kissoja voi muuttaa kasvissyöjiksi muuten kuin animaliaministeriön päätösellä!
    Kaikki akvaariokalat ovat "päästömaksuttomia", mikäli akvaariossa on kalojen ulosteiden kierrätysjärjestelmä toteutettu!

    VastaaPoista
  2. Olis johdonmukaista vaatia myös lastenkasvatustodistusta ja lupaa tehdä lapsia. Ruotsissahan vielä 70-luvulla oli lastenteko kielletty - oliko mielisairailta vai keiltä nyt olikaan - ilman sosiaalidemokraattisen puolueen lupaa.

    VastaaPoista
  3. Ei helv---- ohhoh. Teepä tuosta kirjoitus. En ole kuullutkaan.

    Toisaalta mistä noista mengeliuksista tietää mitä keinoja ne vielä ottavat käyttöön. Maailman pelastaminen on niin rankka laji, että joskus tiukatkin toimet ovat tarpeen.

    VastaaPoista
  4. Hyvin sanottu!
    Kyllä se ministerin vaatii. Eläinasiaministeri tai sitten tosiaan napakasti vain animaliaministeri.
    Eläintepitolupakin on määräaikainen viideksi vuodeksi ja eläimenhaltijalla on oltava mukana eläintenpitoon oikeuttava kortti, jonka
    myöntää viranomainen katsastusasemalla huokeaan 105 euron hintaan.
    Oikeastaan kerralla sama käytäntö käyttöön kuin ajokortissa on. Siitä se rahaa tulee. Verotetaan itsemme hengiltä.

    VastaaPoista