maanantai 20. toukokuuta 2013

Pikaoikeudenkäynti

Historiasta tuttu sana pikaoikeudenkäynti onkin elävää perinnettä Suomessa.

Rahankeruu on yksi poliisin päätehtävistä, ellei se kaikista tärkeinkin, mutta en minäkään kyllä pidä kovin viisaana moista Gumball-hölmöilyä autoilla jo osittain senkin takia, ettei Suomessa ole kunnollisia teitäkään niille nopeuksille, joita nuo autot pystyvät saavuttamaan. Rata-autolla ajaminen Suomi-tiellä on hengenvaarallista touhua sille ajajallekin, saati muille tiellä liikkujille. 

Mutta että pikaoikeudenkäynti...

2 kommenttia:

 1. Nää hullut oikeesti miettii - kaikkien asioiden keskellä - onko fillareille oikea nopeus 15 vai 20 ja onko se km/h vai mph. Ei jumalaade...

  VastaaPoista
 2. voi jessus, mitä hemmetin järkeä noissakaan olisi kun ei niitä mitenkään pysty valvomaan eikä järkevästi edes mittaamaan. Vihreä aate ei ole tästä maailmasta.

  Pyöräilyn pitäisi lähteä siitä samasta lähtökohdasta mistä kaiken muunkin toiminnan eli vastuusta itsestä ja muista. se riittää ja se kyllä määrittää, miten kannattaa toimia missäkin tilanteessa, fillarilla tai autolla.
  vihreidenkin pääasia on siirtää vastuu yksilöltä jollekin "neuvostoille" tai vastaaville... keskuskomiteoille. yksilö ei koskaan ole vastuussa mistään kun aate on Vihreä.


  entäs tämä?
  http://yle.fi/uutiset/kuulosti_aprillipilalta__uusi_eu-direktiivi_aiheuttanee_miljoonalaskun_autokaupoille/6653630?origin=rss

  kun ne joskus kertoisivat kuka noita pykäliä keksii.
  ja kun miettii että olisi ihan aidostikin tärkeitä asioita mietittäväksi niin tuohon se energia menee.

  VastaaPoista