torstai 4. huhtikuuta 2013

T-paidalla tappeluun

Sattuipa nettiä selatessa löytymään hauska puskuritarra suoraan Amerikan ihmemaasta.

Epäilen vain, että autoni muotoiltaisiin yön hämärässä uuteen uskoon alle viikossa, jos kiinnittäisin tämän tarran takapuskuriin.

view

Tämä t-paita päällä puistoon ja suvaitsevaiset käynevät päälle alle kolmessa minuutissa.

greenisred

En lähde kokeilemaan onneani. Vasemmistolaiset saattaisivat kokea nuo aggressiona, sillä heidän sumeassa logiikassaan kai jokainen eri mieltä oleva on heitä vastaan. Olen itse vanha nonaggressioperiaatteen kannattaja monilta osin. Jopa niin vanha, että vasta pitkälle aikuisiällä kuulin koko käsitteestä ensimmäisen kerran, vaikka sen perusperiaatteet tuntuivat oikeilta jo lapsuudesta saakka.

Vaikken vaatteillani julista mitään aatetta, olen kerran saanut palautetta eräästä  ostamastani t-paidasta. Paidassa luki erään eurooppalaisen valtion nimi. Tämän valtion naapurimaan pari kansalaista eivät asiasta pitäneet ollenkaan. He eivät olleet suvaitsevaisia. Tapauksessa selvittiin suullisella palautteella puolin ja toisin. Pienikin siinä tilanteessa ylimääräinen "avautuminen" olisi todennäköisesti johtanut full contact -tyyppiseen kulttuurivaihtoon.

Omasta puolestani jokainen saa pitää päällään mitä tahansa julistuksia tai olla niitä pitämättä. Olen aidosti suvaitsevainen ihminen.

5 kommenttia:

 1. Kaikkialla ei olla yhtä suvaitsevaisia. Esim. Saksassa natsisymboleita ei saa käyttää. Suomi on aidosti suvaitsevainen maa, täällä saa kukin kantaa mitä tahansa symboleita. Toivon tämän jatkuvan.

  VastaaPoista
 2. Symbolien kieltäminen on kyllä hankala kysymys.... en ehkä itse kieltäisi natsisymboleitakaan. Toki saksalaisille kysymys on ymmärrettävästi herkkä. Meneehän tuolla jengiä sirppi&vasara-paidoissakin. ja CCCP-jutut elää jo omaa elämäänsä vaatteissa. Kai sinne nyt pari hakaristiä ja SS-merkkiä mukaan mahtuu jos joku todella sellaisia haluaa käyttää.

  Olikohan se Puolassa vai missä kun näin Hitlerin ja Stalinin naamoilla varustettuja etikettejä viinipulloissa. Harmittaa kun ei tullut edes kuvaa otettua. tässä on vähän samantyylisiä pulloja.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2186025/Italian-Hitler-wine-bottles-attacked-offensive.html

  Siitä ollaan samaa mieltä, että suomalaiset ovat suvaitsevaista porukkaa.

  VastaaPoista
 3. Tästä sais kyllä helposti jonkin punavihervärisokean läpän. Juuri nyt en vaan keksi miten*


  *Teekkareiden rakennuspalikka-vitsi

  VastaaPoista
 4. Rakennuspalikkavitsi? Siinä annetaan kuulijalle vain vitsin ainekset ja jokainen sitten rakentaa sen vitsin päässään.

  "Tulipa mieleeni yksi rakennuspalikkavitsi, tiedäthän, juutalaiset, pesäpallo ja palaminen."

  VastaaPoista