lauantai 6. huhtikuuta 2013

Muuttolintujamme: Itä-Euroopan pääskyset

Luinpa pitkästä aikaa niin imelän ja suvaitsevaisuutta hehkuvan kirjoituksen, etten muista, koska viimeksi on vastaavaa tapahtunut. Tuotannosta vastaa minulle aiemmin tuntematon Yhteiset Lapsemme ry, joka oletettavasti on vain yksi lukuisista lähinnä verorahoitteisista järjestöistä.  Yleensähän nämä järjestöt ovat jostain syystä naisia täynnä.

Jokakesäinen järjestäytyneen rikollisuuden vitsaus, itäeuroopan pääskyset, on kohta taas täällä. Bisnestähän se kaikki on, niin suomalaisille osapuolille, joista kai eniten tienestipuolella on Helsingin Diakonialaitos, kuin monille muillekin toimijoille. Maksajina muun muassa Helsingin kaupunki, eli minä ja sadattuhannet muut, jotka joudumme kärsimään pääskysten aiheuttaman rikollisuuden ilmiöistä.

Hienointa tarinassa oli huomata, että pullonkerääjäpääskyt ovat onnistuneet "hankkimaan"  itselleen polkupyörät. Tieto huvittaa minua, sillä "hankinnan" sponsoreina on saattanut olla tahtomattaan myös tahoja, jotka pääskysiä tänne eniten odottavat. Itse kirjoituksen on laatinut Irma Marttinen. Nautinnollisia lukuhetkiä. Herkimmille nenäliinapaketti mukaan.

2013-04-06_08-08-56_272

Ei näy vielä pääskysiä Merihaan yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti