perjantai 29. huhtikuuta 2016

Mitä Vihreä ylimys haluaa?

No muut pois omista nurkista, tietenkin. Se sinänsä on ihan inhimillistä.
Eipä hypi köyhät silmille ruosteisissa autoissaan.

Toki bussit työntävät myrkkyjään Viher-Ylimysten keuhkoihin jatkossakin
alati kiihtyvään tahtiin. Siinä vaiheessa on aivan sama asuuko ylimys itse Käpylässä, Katajanokalla vai Kalliossa.

Gai ´istikin osaa nimbyillä. Vihreän pahin painajainen lopulta onkin, että joutuisi pois kaupungista oikeaan luontoon. Luonnon kanssa näillä city-fasisteilla ei ole mitään tekemistä; asia, jonka hyvin harva Suomessa ymmärtää.2 kommenttia:

 1. Näille on yhtä turha puhua järkeä kuin jihadistille. Molemmat tietävät olevansa oikeassa. Naisasiaunionin kotisivuilla on pääsihteerin toimenkuvassa mainittu "ideologinen työ". Kuten tiedetään, ideologiat ovat dogmaattisia eli niillä on ideologian mukainen tulkinta asioista, ei filosofinen eli pohdiskeleva.

  Unionin puheenjohtaja twiittasi, että hän ei aio käydä dialogia toisinajattelijoiden kanssa. Hänen mielestään on siis ihmiset, jotka eivät usko hänen ideologiaansa, eivät omaa ihmisarvoa. Perinteinen länsimainen filosofia kuitenkin korostaa jokaisen ihmisarvoa, mutta nämä irtautuvat siitä julkisesti.

  Naisunionin twiitissä olevassa valokuvassa sama asia sanotaan vielä suorempaan: "A little less conversation - a little more action".

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, KT. viisauden sanoja on siinä taas tarjolla.
  "ideologinen työ", toi on ihan göebbelsiä eikä mitään muuta. Siinä ei keskustella kuin korkeintaan nagantin piippua pitkin.

  VastaaPoista