tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kolmisen vuotta Vihreyttä ja gai´isteja

Hieman yli kolme vuotta sitten naputtelin ensimmäiset blogimerkintäni. Nyt, kun asiaa jälkeen päin tarkastelen, en keksi mikä olisi Suomen tai Helsingin kohdalla mennyt parempaan suuntaan. Ainoana mieleen tulee kauppojen aukiolon vapauttaminen.

Tämä blogihan on Helsinkiä zuumaava kanava. Keskityn etenkin gai´ismin ja fihadismin käsitteiden kansantajuistamiseen. En ole siinä onnistunut niin hyvin kuin olisin halunnut. Verotus, tarkemmin nimettynä kyöstitys, on toinen pääteemani. Usein ja yhä enemmän nämä nivoutuvat nykyään yhteen. Gai´istit käyttävät virkakyöstejä apunaan tavoitteidensa saavuttamiseksi etenkin Helsingissä.

Nastasankareiden urat Itäväylällä. Tässäkin kulkee tulevaisuudessa ehkäpä gai´ismin ansiosta aito kaupunkibulevardi

Vihreiden, eli kivekkäiden, aiheuttamaa tuhoa ja loputonta vahinkoa tälle kaupungille ja sen sadoille tuhansille viattomille kärsijöille täytyy dokumentoida. Näiden kolmen vuoden aikana gai´ismin ja kivekkyyden aikaansaamat muutokset ovat olleet lähinnä liikeenten ja ihmisten liikkumisen haittaamista ja kantakaupungin vetovoimaisuuden tuhoamista. Fillarikaistaa on vedetty tyhjän takia. Muutama trikoosankari kokenee sen ansiosta uskomatonta ylemmyydentunnetta. 

Puuhun on ripustettu roskiaUusimpana vitsauksena ja tuhansien ja taas tuhansien liikkuvien ihmisten riesaksi tulee "yksityisautoilijoiden" läpiajokielto Hämeentielle Kurvista Hakikseen saakka. Samaista saastekuilua vetävät tonnien painoiset bussit tauotta 24/7 syösten mustaa savua ja kuolemaa pakoputkistaan neukkuaikaisella tekniikallaan. Keskiverto kivekäs ei tätä edes tajua. Osa busseista on viime vuosisadalta. Rekisterikilvestä sen näkee jos tietää mitä katsoo. Mutta: kun se bussi ei saastuta, koska "julkinen on pyhää". Sanomattakin on selväjärkiselle selvää, että noin kolmen kuukauden mittainen fihadismin vuosittainen elinkausi ei tällaista erityiskohtelua tarvitse. "Yksityispyöräilijöillä" sen sijaan on vain etuoikeuksia.

Täysin tyhjä "kivekkyyskaista. Niin keskellä Helsinkiä kuin olla ja voi. Tätä se on.


Suomalaisen autoilun verotuksen kiristyessä ajasta ikuisuuteen ei ole näkyvissä mitään merkkiä siitä, että tavalliset ihmiset pystyisivät hankkimaan nykyaikaisempia ja ennen kaikkea turvallisempia autoja. Toki ne uudet vähemmän myös saastuttavat, kuin vanhat ruostepurkit, joilla Suomi ajaa.

Gai´ismin tavoitteena on tunkea ihmiset kanikopin kokoisiin luukkuihin Helsinginniemelle. Kaikki mahdolliset havaintoni puhuvat sitä vastaan, että ihmiset sellaisissa haluaisivat asua. Helsingissä ehkä halutaankin asua, mutta kanikopeissa ei. Mitä kalliimpa ja rangaistusverotetumpaa eli sanalla sanoen hankalampaa liikkumisesta tehdään, sitä vähemmän ihmiset itse voivat vaikuttaa aikatauluihinsa - elämäänsä. Valintamahdollisuudet kivekkyys karsii minimiin, kunnes jäljellä on enää Kivekkään itsensä Sinulle tarjoama "vaihtoehto".

Helsingin Vihreä tulevaisuus. Autiokaupunkina. Tätä Vihreät sinulle tarjoavat.


On vaikea käsittää sitä, kuinka pieni ekofanaatikkojen joukko syöksee Suomen pääkaupunkia kohti elinkelvottomuutta ja taantumista.

Loppuun pöllitty kuva kaupungin todellisuudesta. Tätä ei voi liikaa korostaa. Ylläolevat kuvat ovat omiani. Niissä näkyy se tulevaisuuden "enempi kaupunki", jota niin kovasti tänne kaivataan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti