lauantai 16. huhtikuuta 2016

Näkymä auton ikkunasta Helsingissä

Umpikuja

Tätä se on ja yhä vaan pahenee.

Tilaa olisi vaikka kuinka monelle kaistalle mutta.... Vihreät kätyreineen sanovat EI.5 kommenttia:

 1. Kommentoin blegeihin jonkin verran, mutten koskaan sinun blogiisi. Syy on vain siinä, että eipä näihin ole mitään lisättävää. Eikä ole nytkään. Ajattelin vain ilmoittaa jos ihmettelet mikset saa kommentteja.

  Erkki

  VastaaPoista
 2. Turkku, ei kai siinä sitten mitään. Aina voi muuttaa pois jos ei miellytä, sanoisi vihreä tähän.

  Ano, kiitos kommentista. Kyllähän se niin on että kommentit pitävät blogit hengissä. Ei tämä blogi ole mikään Suomen suurin keskustelunherättäjä ja jututkin ovat omia havaintojani, joihin ei varmaan olekaan paljoa kommentoitavaa kenelläkään. Hienoa kuitenkin, että jotkut vielä jaksavat kommentteja kirjoittaa.

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän toki, että Vihreitä ketuttaa yksityisautoilu. Siinä on vapauden symboliikkaa, individualismia, kapitalismia, konsumerismia ja tietenkin myös hiilidioksidia. Vaikka CO2-päästöt ovat ajettua kilometria kohti samaa kokoluokkaa kaikilla maakulkuneuvoilla, vain auto aiheuttaa allergisen reaktion syvänvihreillä kasvoilla.

  Ehkä nyky-ihmisillä ei enää ole autoilevia tuttavia, mutta oudolta se tuntuu kun katselee parkkiruutuja, niin uusilla asuinalueilla ei ole pysäköintiaikaa kuin muutama tunti. Miten sitä ollaan kylässä, kun muutaman tunnin välein pitää käydä siirtämässä autoa? Ehkä Vihreillä ei ole tuttuja, jotka kulkkevat autolla ja silloin tietenkään moiset pikkuongelmat eivät edes kiinnosta. Silloin pääasia on bussien vuoroväli ja reitti.

  Perjantaina nauratti kun ajelin Mäkelänkatua ja edessä meni poliisiauto. Sen edellä joku harmaa Nissan joka ajeli tyytyväisenä päin punaisia. Poliisit laitto vilkut päälle ja pysäyttivät. Ihmettelen miten joku voi olla niin tyhmä, ettei seuraa peileistä ympäristöään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista KT.
  Oikeassa olet taas; Vihreille autoon kiteytyy juuri nuo asiat, ja sekös sitä porukkaa autossa eniten ahdistaa.
  Tuo asuinalue-kysymys on hyvä. En tiedä mikä rankaisemisen tarve vihreillä tuossakin on.

  VastaaPoista