torstai 28. huhtikuuta 2016

Suruliputus

Toimivan Hämeentien muistoa kunnioittaen.


Tämä on vasta alkua.

6 kommenttia:

 1. Onhan se nyt aika lutusta, kun oikein insinööri sanoo, että Hämeentien meteli pienenee. Näin paikallisena sanoisin kyllä, että bussit ja raitsikkatievaunut aiheuttavat suurimman mökän. Ja busseista tulee nokea ja rengaspulveria ilmaan.

  Sitäkin on tässä tullut ihmeteltyä, että mitään laskelmia pyöräilijöiden määrästä talvikaudella ei ole esittää. Kaippa jotkut kivekkäät sen tietävät, mutta eivät sano koska olisi noloa kertoa nollalla. Hämeentie on ilmeisesti joku pakkomielle joillekin, koska kyllä rahaa tarvittaisiin oikeasti olemassa olevan pyörätieverkon kehittämiseen ihan ilman mitään paanoja ja hämeenteitä.

  VastaaPoista
 2. Kyseessä on gaia-aatteen minareetti. Päänavaus ja sillanpääasema. vrt. Malmin lentokenttä. On vaan saatava voitonmerkkejä ympäriinsä.
  Jokainen tervejärkinen joka Kallion seudulla asuu käsittää, että pahimmat metelin aiheuttajat ovat ratikka ja bussit. Eniten desibelejä lähtenee mielestäni junasta tossa Eläintarhan ja Linnnunlaulun kohdalla mutta nämä kulkupelit ovat Gaian suojeluksessa, joten niitä ei saa ajatella.

  Tulee aika, jolloin kivekkäiden aiheuttamat tuhot korjataan.

  Sitä ennen moni kuolee bussinraatojen aiheuttamiin sairauksiin - Gaian nimessä ja tofussa.

  VastaaPoista
 3. Vihervasurit juhlivat Hämeentien tuhoamista twitterissä suurena voittona. Valtuuston kaikki punavihreät olivat yksimielisesti hankkeen takana.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista, Vasarahammer. Kyllä varmaan kovat juhlat onkin. Äsken kun ajoin kaatosateessa Kalliosta jätkäsaareen autolla niin eipä näkynyt edes kymmentä fihadistia koko aikana.
  Pilatkoon kaupungin, muutan muualle kesän aikana.

  VastaaPoista
 5. Tulevaisuudessa Suomen pääkaupungin titteli palautuu Turkuun. Punavihreä saasta joka sekoomuksen avulla on tuhoamassa Helsinkiä muuttaa kaupungin asuinkelvottomaksi. Tai ei sentään. Tulevaisuudessa Helsingin asukkat muodostuvat punavihreän liikkeen kannattajista, seksuaalisista vähemmistöistä, somalseista ja muista islamia kannattavista vähemmistöistä. Kaikki täysjärkiset ja varakkaat ovat muuttaneet muualle kaupungista. Katsoin uutisia joissa esiintyi Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Sinnetännemäki ja ajattelin, että voi hyvä luoja miten alas voi Pohjolan Valkea Pääkaupunki vajota.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Becker, kommentistasi. Visioimasi tulevaisuus on valitettavan todennäköinen.

  VastaaPoista