perjantai 6. toukokuuta 2016

Taas ihmisiä muokkaamassa

Totuudellinen HS uutisoi elokuvasta, jossa "hullu tiedemies" kutistaa ihmisen. HS visioi idealla enemmänkin, toki gai´ismin parhaassa hengessä; maailman ja Gaian pelastamiseksi.

Mitään uuttahan tuossa ei ole. Vanha tuttumme, Käpylän Ajatusten Taivaskallio, itseään jo pariin kertaan monistanut, muilta kaiken paitsi fihadismin kieltävä kylmien suihkujen erikoismies Leo "Mengele" Stranius on ideoinut vastaavaa jo aikoja sitten.Eipä tästä mielenvikaisuudesta turhan usein voi muistutella. Erona elokuvaan on, että Leo Mengele on totta ja liikkuu vapaana kaduilla. "Mieluimmin" Mengelekin tekisi, ja tekeekin, väkivalloin (eli varmistamalla osaltaan että suomalainen ryöstöverotus jatkuu ajasta aikaan) ja äänestäjiään lahjomalla päästöjen vähentämistä ja fossiilisista polttoaineista luopumista.

Kun nykytie on kuljettu loppuun alkavat silmien muokaamiset ja raajojen katkomiset - Gaian nimessä ja veressä - kirjaimellisesti.

1 kommentti:

  1. Mä en voi käsittää, miten tuollainen umpihullu kuin Leo Mengele voi kulkea avohoidossa. Hänen ihmisjalostuksensa saa jopa lysenkovilaiset Vihreiksi kateudesta.

    VastaaPoista