maanantai 14. joulukuuta 2015

Omituisia kannanottoja

On aikoihin eletty, kun samana uutispäivä näkee espoolaisen kaupunginvaltuutetun kannanoton yksityisautoilun PUOLESTA ja helsinkiläisen viherhörhön, katajanokan yligai´istin kannanoton koko yksityisautoilua VASTAAN.

Molemmat ovat omalla tavallaan omituisia lausuntoja. Yllättävämpi on espoolaisen "veto". Harvoinpa tuollaista enää mistään saa lukea.

Sanoisin sekä espoolaisille että helsinkiläisille: lukekaa tikkablogia ja todetkaa itse viherhulluuden eli gai´ismin sekä fillarihulluuden eli fihadismin järjettömyys yli 400 tekstin voimassa ja nimessä. (oikeastaan harmi ettei blogillani ole enempää lukijoita! Hah hah!)

Kummassakaan lajissa ei ole itsessään sinänsä mitään pahaa.. Fihadismi on OK, Gai´ismi on OK. Niitä vain pitäisi harjoittaa jollain autiolla planeetalla naapurigalaksissa, jottei niistä olisi mitään haittaa muille, normaalijärkisille ihmisille, joilla suhteellisuuden taju vielä pelaa.

Gai´ismi käy nyt voitonmarssiaan täällä Helsingissä, joka myös Globaalin Vastuunkannon Ytimenä tunnetaan. Pientä virnettä naamalle tuo se, että ajat muuttuvat ja kehitys kehittyy. Tulee aika, jolloin Vihreä aate on vain maininta historian nettisivujen välilehdellä.

Tarve itsenäiseen liikkumiseen ei sen sijaan lopu ennen kuin Aurinko sammuu.

Ja siihen vielä muutama viikko menee, sanoivat gai´istit mitä tahansa.

1 kommentti:

  1. Vaikka toi Saunatontun ajatus noudattaa oikeaoppista viherhulluutta, jotenkin se kuitenkin järkytti. Jotenkin nuo vaan aina onnistuvat järkyttämään psyykeä.

    Itkettää, pyörryttää ja tulee paha olo kun muistelen, että joskus nuorena tollona Soininvaaraa äänestin.


    t: Vitt...Stadilainen

    VastaaPoista