perjantai 11. joulukuuta 2015

Maksumiestä kyösti vie

älä kysy, minne johtaa paska, suomalainen tie....". Vanhaa laulua mukaillen, siis.

Kempeleellä hauskasti tituleerattu Saatanan-Sipilä (vrt. esim. Isohookana-Asunmaa, sekä muut kaksiosaiset nimihirviöt, joita naiset käyttävät tehokeinona) haluaa keikarilaumansa kanssa korottaa sakkojen ylärajaa.

Vaikka sakkoja jaellaan milloin mistäkin, on tässä päällimmäisenä ajatuksena wanhoilla autonrotteloilla vuosisadasta toiseen työntelevien suomalaisten piruparkojen ryöstön laajentaminen yhä uusiin sfääreihin. Vai miltä kuulostaisi 345 egen maksulipuke 20km/h ylinopeudesta? Täytyy muistaa, että ylinopeus on aivan mielivaltainen ja lopulta virkakyöstipäätös. Ei sellaista oikeastaan ole olemassakaan. On vain liian suuria tilannenopeuksia.

Lypsylehmän huonoin puoli kyöstien ja muiden sirkustelijoiden mielestä lienee, että ei sitä oikein ampuakaan voi, vaikka niin kovasti mieli tekisi. Viha autolla vielä ajamaan pystyviä kohtaan kasvaa vuosi vuodelta. Helsingissä sen vihan voi jo tuntea. Se suorastaan värisee ilmassa kilpaa saasteisten bussien työntämien myrkkykaasujen kanssa.

Kuvaavaa on asian, että "valmistelua on kiirehditty".

Eipä ihme, sillä SPR:n ihmiskauppiaat täyttävät tehokkaasti maan joka ikisen nurkan nuorilla karvanaamoilla, joilla päivärahat juoksevat hautaan saakka. Siitäkin huolimatta, ettei palvelun taso täällä ei ole sitä mitä on odotettu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti