keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Vasemmistolaisen odotetuin joululahja

No hemmetti, vasureilta ei olekaan ihan vielä muiden rahat loppu.

Joulu koittaa punaisemmallekin sossutontulle, sillä ne rikkaat riistäjät ovat aidosti nyt hieman köyhtyneet tai ainakin tienanneet hieman aiempaa vähemmän ja vähäväkiset ja muuten vaan köyhät saaneet hieman enemmän. Ja eikö tämä, jos jokin, ole suomalaisen vasemmistolaisen paras joululahja.

Kunhan tätä tietä jatketaan niin pian meillä kaikilla on yhtä kurjaa ja voimme leikkiä tonttulakit päässä piirileikkejä nuotion äärellä talvipakkasessa.

Ja Kansandemokraattinen Suomi on syntynyt.

Kuva

4 kommenttia:

  1. Mä katsoin että ne tulotasot oli aivan järkyttävän matalat. Mikä Se oli, joku 3.700 netto että pääsee ylimpään 10%:iin.

    Kyllä on köyhä maa ja köyhä kansa, itku tulee.

    VastaaPoista
  2. niin se on tää
    http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288633678775.html

    Ei stana, onko tuo tottakaan.
    kyllä suomalainen on aidosti todella köyhä. ja siksi jää.

    VastaaPoista
  3. Mutta emmehän me tule tarvitsemaan enää tuotakaan määrää rahaa? Ilmastomme lämpenee tasan 4 astetta (VNiinistö), joten lämmityksen tarve vähenee! Sitten alamme varastamaan toisiltamme (ja valtiolta) ja saamme juoda aina kun huvittaa... Eikös tämä olekin paratiisista?

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa paratiisilta. kaikilla on yhtä vähän ja voimme juopotella ja kertoa vitsejä riistäjistä. En tiedä kuka sen viinan valmistaa mutta äkkiähän kiljupönttö saadaan pöhisemään.

    VastaaPoista