torstai 29. lokakuuta 2015

Pieni uhkailu piristää

Pökkelö, huonosti artikuloiva ja kroonisesti epävarman oloinen Mäntyniemen puhuva pää varoittaa "niitä joilla menee hyvin",  muuttamasta ulkomaille, pois suomalaisen verokyöstin vihan varjosta.

Minullakin menee oikeastaan ihan jees, olosuhteet huomioiden, mutta...

Onhan se nyt vähintään jännä ajatus, ettei Suomesta saisi muuttaa pois. Jos nyt jostain olen sosialistien kanssa edes saman suuntaisesti samaa mieltä, niin Outokummun toimitusjohtajan eroraha on kyllä käsittämätön veto minustakin Ehkä ihmettelen sitä vähän eri syistä kuin punanutut.

Minkälaiset idiootit siellä kioskin hallituksessa tekevät tuollaisia sopimuksia. Toimitusjohtaja ei tuossa voi kuin voittaa. Vaikka vetäisi perskännit ensimmäisenä työpäivänä ja ahdistelisi sihteeriä kahvitauolla niin eipä voi kuin voittaa - puolitoista miljoonaa euroa. No, omatpa on Outokummun rahat. Vai onko tuossakin kioskissa virkakyösteillä sormensa pelissä? 

Rahat tai henki, se on punanuttujen pelin mielisairas henki. Sen tietää verottomista palkkioista ja loputtomista eduista nauttiva turhake Kesärannankin kesäterassilla. Tuskinpa silti miettii "omaa olemistaan" - sekä sitä, kuka ne edut kustantaa. Tuskin tähän sentään suoraa uhkausta sisältyy "oman olemisen" loppumisesta hiekkakuopan reunalla Nagantin laukaukseen, mutta tulipahan mieleen silti.


Mistä tunnistaa vasemmistolaisen ?
- ei se muusta osaa puhua kuin muiden rahoista - 

1 kommentti:

  1. Jos on saanut firman kukoistamaan eli on tehnyt hommansa hyvin, niin jopa tuon suuruinen eroraha on paikallaan, mutta miten helvetisti puolitoista milliä annetaan kiitokseksi siitä, että mokasi noin perusteellisesti.

    VastaaPoista