tiistai 13. lokakuuta 2015

Kehä Ykkösellä

Oli eilen juttua Kehä Ykkösen miinoittamisesta yksisilmäisillä rosvoilla, koska sampo yskii ja kirstun pohja on jo kaluttu melkein puhki riipiessä viimeisiä euroja sosialistisen monikulttuurionnelan rahoittamiseen. Uusille kunniavieraille sentään järjestyy kärkipaikka jonossa Valtion tarjoamista luukuista. Onnea, partalapset!

Totuus siitä, että älykkyys ei todellakaan takaa viisautta saati oikeastaan mitään muuta kuin menestymisen mahdollisuuksia vallitsevassa ympäristössä, kiteytyy lääkärissä, joka hoitaa laittomia maassanotkujia ja jättää laskut muille. En ylipäätään käsitä, minkälainen idiootti muuallakaan hoitaa "asiakasta" viidellätuhannella eurolla ja laskun tullessa kelpaa, että tämä kärsivä potilas ilmoittaa toisen idiootin osoitteen, johon laskun voi lähettää. Eihän tällaista ole edes parhaissa huumoripätkissä nähty.

Jos olisin diktaattori, lähtisivät tuon lääkärin oikeudet hoitaa yhtään ketään saman tien hyllylle. Omilla rahoillaan hoitakoon vaikka koko maailman sairaat, mutta joku raja muiden rahoilla perseilyyn on pakko alkaa löytymään. No, ei sitä löydy tässä maassa.

Kehä Ykköseen takaisin... 26 rosvoa ovat valmiina ryöstämään sinunkin satasesi 24/7. Tiehän on nykyisellään jo aika hyvä. Se vetää eikä pinta ole pahasti kynnöspeltona. En oikeastaan muista nähneeni kehillä älyttömiä tilannenopeuksia tai muutakaan perseilyä. Harvoinpa sitä muutenkaan Suomessa näkee. Kyllä jengi ajaa osaa.
Aamulla tänään ajoin pahimpaan "ruuhka-aikaan", noin puoli yhdeksältä, Kehällä. Oli toki kaistat täynnä mutta Kolmostien kohdalta Lebuskiin ajoi noin kymppiminsassa. Siinä on fihadistilla ja julgisilla muiden piikkiin matkaavilla köyhillä (pois lukien lapset) miettimistä.

Miten se meni... "alle seitsemän kilsan matkoilla Hiljainen Kuolema ™ on nopein." Heh heh. No kokeillaan joskus vaikka Arbian kauppakeskuselta Kivikon sorttiasemalle. Se on autolla noin 10 minsaa. Fillarilla ei taida edes tietä olla mistä sinne järkevästi ajaa. Tärkeintä kuitenkin, että "legenda elää". Ylämäkiä ei tässä edes mainita.


Auto - se Vihreää vituttaa
Siitä jo tietää, että kyseessä on hieno ja tarpeellinen laite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti